Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wózekkkkk

Maclaren Globetrotter czy Triumph?

Polecane posty

Gość Wózekkkkk

Witam, Muszę zakupić parasolkę dla syna, który ma 7,5 msca. Mam już jeden wózek spacerowy, więc ten ma być dodatkowym, używanym na krótkie wypady, zakupy itp. Syn nie śpi na spacerach, więc oparcie rozkładane do pozycji leżącej nie jest konieczne. Wózek ma być przede wszystkim lekki i prosty w składaniu i rozkładaniu. Budżet, jakim dysponuję to 600-700 zł Zastanawiam się nad Maclarenem Globetrotter: http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=601 lub Maclarenem Triumph : http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1249 Bardzo proszę o opinie użytkowniczki wyżej wymienionych wózków. Ewentualnie proszę o polecenie wózków spełniających wymagania :)

tak ten własnie ;) niby do 15 kg , wiekszosc ma do 15 kg a ja juz widywalam dzieci po 20 kg w wozkahch i te wozki ani drgnely heh , chodzi mi o firmowe a nie za 99 zł super wielofunkcyjny z allegro;) Juz hmmmm pol roku chyba moze 5 mcy . Ja jestem bardzo zadowolona

Gość Wózekkkkk
Olga.m- a czy użytkowałaś któryś z tych wózków? Zależy mi na opinii osób, które miały z nimi styczność

Ja mam maclarena questa od 1,5 roku jest to naprawde trafiony zakup jeździliśmy nim nawet w zime gdy nie leźało dużo sniegu I kółka całe nie zdarte , nie powykrzywiane ogólnie maclareny sa chwalone za jakość więc inne modele teź są pewnie dobre.

Gość Wózekkkkk
olga.m- dzięki za odpowiedź. W sumie zastanawiałam się też nad questem, ale on jest droższy i wtedy już wolałabym dołożyć więcej i kupić techno XT. Dlatego też zastanawiam się nad tymi dwoma modelami, tj globetrotter i triumph

Odnośnie xt badz xlr mam kolezanki ktore kupily uzywane maclareny jedna po dwojce dzieci ,wozek w bdb stanie zreszta drugiej tak samo ,więc warto przemyslec zakup nawet uzywanego ale jak piszesz ze to ma Byc wozek na szybkie wypady to lepiej cos lżejszego.Pisze z telefonu mam nadzieje ze zrozumiale w miare.

Gość Wózekkkkk
Wszystko zrozumiale :) To ma być wózek na szybkie wypady, bo jeden już mam, jest solidny i zamierzam nadal go użytkować na dłuższe wyjścia. XLR nie wchodzi w grę, ponieważ jest za ciężki i za drogi. Wolałabym jednak nówkę, dlatego te dwa modele są chyba najkorzystniejsze dla mnie, ewentualnie ten Peg Perego Mini. Czy ktoś jeszcze zechce podzielić się opinią?

Gość Wózekkkkk
up

zastanawiałam się nad triumphem ale ostatecznie wybrałam peg perego i jestem bardzo zadowolona :) jest leciutki, ma rozkładany podnóżek, rozkłada się prawie na płasko, ma długą bude chroniącą przed słońcem i łatwo się go składa. A jeśli miałabym wybierać pomiędzy maclarenami to właśnie triumpha.

Gość gość
ale jaki per perego?

Gość gość
Ja mam xlr i jestem bardzo zadowolona wiec maclarena jako firme moge jak najbardziej polecic

Nie mam akurat tych modeli wózków bo z Maclarena wybrałam Techno XT, ale na Twoim miejscu wybrałabym Globetrottera bo wózki nie wiele się różnią a Globetrotter tańszy o 100 zł z tego co widzę na https://maclaren.com.pl