Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

do kobiet na kafeteri takie pytanko

Polecane posty

Zmuszam mojego do gry w brydża z moimi znajomymi :p a bez zmuszania ostatnio lubimy grać w bilard :) kupiliśmy sobie sprzęt do bilarda i jest to nasza najlepsza rozrywka ostatnio :)

Gość Looooser pomarańczowy
Ja bym z moją kobietą grałw pingponga.

Jak mamy wolne, to gramy razem w coś na PlayStation lub pececie. Albo jedziemy w plener porobić fotki (Połówek jest fotografem). Albo się lenimy przed tiwi.

zależy - są takie dni, że "idziemy na spacer" i potem mamy problem żeby wrócić, bo wygna nas na drugi koniec miasta i nogi nam w tyłki wchodzą krotko mówiąc. Inna wersja dnia wolnego to taki leniwy jak dzisiaj, trochę rano wyjdziemy "upolować śniadanie", poleżymy w łóżku, pogramy w coś. Zdarza się gdzieś wyjść wieczorem, ale jesteśmy strasznymi domatorami. Czyli w sumie za bardzo rozrywek jako takich nie ma - po prostu praktycznie cały wolny czas jesteśmy razem i wszystko razem robimy, więc nawet zjeść normalnie nie można :)

..a co robicie osobno ? w sensie jak częste są wypady wy z koleżankami/kolegami ,a oni ze swoimi ? Bardziej razem czy bardziej osobno ? Znajomi osobni czy wspólni ? chce mieć porównanie do swojego byłego traumatycznego pseudozwiązku.

były - my właściwie wszystko razem. Zdarza się, że jedno gdzieś pójdzie do znajomego, a drugie zostanie w domu, ale to raczej krótkie, okazyjne wypady :)

Co do wypadów osobno to mój małżonek ma zakaz dożywotni po tym jak dwa razy "zdarzyło mu sie" trafić do aresztu za udział w bójce :o teraz wszyscy znajomi tacy dalsi myślą że jestem mega zazdrosna :D Co do moich wypadów to wychodzę czasem z koleżankami na kawę, piwko, jakieś wieczory panieńskie i takie sprawy ;) no ale ja nie atakuję nikogo lewym sierpowym więc mnie wolno :p

Gość nudaaaaaaaaaaaaaaaa_
my gramy w remika :P

Moorland - całą dobę razem? Pierdolca można dostać 😭

Lomu - no bo my się lubimy :) Nie siedzimy cały czas przytuleni jak jakieś papużki, ale fajnie jest spędzać czas z kimś na kogo spojrzysz i wiesz co zaraz powie...:P

Gość a seks może być?
bo jakoś nie jest taki oczywisty

Za bardzo przyzwyczaiłem się do samotności, żeby mi się teraz ktoś po mieszkaniu kręcił.

O nieeee :D on zawsze razem z kumplami broni sprawiedliwości i porządku :D tyle że policja tego nie rozumie :D

takie pary wszedzie razem to chyba powstają jedynie za młodych lat ..zgadłem ? znacie się pewnie jeszcze z liceum / wczesne studia ? Ja też coraz mniej sobie wyobrażam bycie z kimś cały czas. ..ostatnio spodobało mi się nawet wałęsanie ,a czasem fajnych ludzi można spotkać.

Gość ble ble udzielaj się w tematac
up

My odwiedzamy znajomych czasem, kino, wspolne spacery. Ale gdy oboje zjedziemy na weekand do domu to mamy ochote jedynie na tapczan i siedzenie w domu heheh.

Gość umcyumcyseksseksseksseks
SEKS:D

Gość hooliganrootz
sposobów na spędzanie czasu jest naprawdę dużo. My najczęściej w coś gramy, a to karty, a to scrabble, a to bilard. Mamy znajomych, z którymi podzielamy nasze zainteresowanie do gier i się świetnie przy tym bawimy, a jakiś czas temu pokochaliśmy darta, tylko tarczy nie mamy więc chyba nie pozostaje nic innego, jak tylko kupić widziałam na proyasport.pl takie tarcze całkiem niedrogie więc mam nadzieję, że będziemy szaleć ;)

Gość heksa'
jazda konno (bez podtekstów proszę :P ) basen jeżdżenie rowerem lub wieczorem przejażdżki autem po mieście :classic_cool: spotkania ze znajomymi. Lub będąc w domu w milczeniu gapienie się w na sofie w sufit :D ale najlepszy z tego wszystkiego jest jednak seks :P

My widujemy sie jedynie w weekandy. Wspolne grillowanie, spacery , kino czy tez np wii.