Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 09876543nn

obsesja na punkcie siostry

Polecane posty

Gość 09876543nn

Mój facet (28 lat ) ma obsesję na punkcie swojej 16 letniej siostry, bez przerwy o niej mówi, nie może wyjśc z podziwu jaka ona piękna, mądra inteligentna i w ogóle cudowna, jaka zaradna i nie da sobie w kasze dmuchać, choć to normalna dziewucha która klnie i zachowuje się jak idiotka... On jest nią zafascynowany :o bez przerwy mówi o tym że nie da jej wyjść za mąż bo nie ma takiego który na nią zasługuje i że jak tylko ktoś ją skrzywdzi to on jest w stanie zabić za nią :o Jesteśmy dwojgiem dorosłych ludzi a przez połowę randki on zachwyca się swoją siostrą. Ludzie ja po prostu nie ogarniam czy on jest normalny ?? :/ Zaczynam być zazdrosna o ta siostrunię bo zdaję sobie sprawę że nigdy nie będę dla niego tak ważna jak ona. Dodam tylko że on ma też inną siostrę o której mówi oficjalenie że go wkurza drazni i jej nie lubi :/ Czy ktoś był kiedyś z takim zakochanym w siostrze chlopakiem? Bo ja nie wiem czy nie dać sobie z nim spokoju mimo że bardzo mi się podoba i jest między nami na prawdę super, gdyby nie ta siostrunia... Nie znam jej dobrze ale już nie lubię.

Gość hgfyhtytr
Weź go rzuć. Naprawdę nie widzisz, że gdyby tylko siostra dała mu znak to rznąłby ją jak psa :O?

Gość 09876543nn
Dodam, że kiedyś przyłapałam ich na seksie oralnym.

Gość szczoch
albo rucha 16 albo jest jej ojcem w sumie miał 12 jak się urodziła więc mógł jakąś laskę zapłodnić

Gość bar(a)bara
juz kiedys tu pisalas, nie?

Gość 09876543nn
ten ostatni to podszyw, ale czy ktoś był w takiej sytuacji ?? Bo nie wiem co robić :( nie che go zostawiać bo jest nam razem super ale już mi bokami wychodzi ta jego siostrunia.

Gość 09876543nn
nie pisałam.

Gość szczoch
zapytaj go w prost co jest nie tak

Gość 09876543nn
ale pierdzielicie :o licze na jakieś powazne rady :/

Gość marynarka kanarka
Tu? Powazne rady??? W niedzielę??

Gość mmnvbklkgh
nie, ale troche dziwi mnie zachowanie Twojego faceta... Twoj facet ma ojca?

Gość uiuhoiho
siostrzyczka zawsze będzie ważniejsza od Ciebie... poza tym to nie jest normalne... ja by go rzuciła

Gość 09876543nn
nie wiem co robić :( jestem o tą gówniarę coraz bardziej zazdrosna i o to że nigdy tak nie będzie za mną jak jest za tą mała flądrą !

Gość uouo
napalony na nia

Gość 09876543nn
ma ojca ale ten ojciec w ogóle się nie angażuje w rodzinie, to taki typ samotnika nikt z nim nie gada a jak już to się kłócą. Kiedyś jak jego ojciec opieprzył tą siostrunię to mój facet przywalił mu pięścią :o Znam go dopiero dwa miesiące widujemy się bardzo częśto i naprawde to spokojny bardzo fajny facet ale jeśli chodzi o siostre to mu odbija

Gość szczoch
siostra jest córeczką

Gość Andzia z parku
Podejrzewam, że był dla niej jak ojciec. 12 lat różnicy to dużo, pewnie się nią opiekował, bawił, karmił, zmieniał pieluchy itp. i całą miłość na nią przelał. Trudno cokolwiek doradzać, miej oczy otwarte, spróbuj z nim kiedyś na ten temat pogadać, zapytać, dlaczego te siostry tak się różnią np. Chociaż, jeśli z tą pięścią to nie podszyw - to dałabym sobie spokój z bokserem.

Gość 09876543nn
To nie podszyw on ojcu naprawdę przywalił bo strasznie naskoczył na tą siostrę. To prawda opiekował się nią zmieniał pieluchy, karmił, spacerował ale nawet ojciec nie traktuje aż tak córki jak on swoją siostrę, tym bardziej że to już dosrosła dziewczyna :o Tej drugiej nie lubi może dlatego że jest starsza od niego o rok i jak mówi wredna ale jak patrze na nie dwie to ta starsza jest o wiele fajniejsza niż ta gówniara.

Gość 09876543nn
nie rozumiem tych relacji między siostrą i bratem, nie wiem może to normalne taka miłość ?? :O ja mam młodszą siostrę i jest między nami ok ale z reguły darłyśmy koty, nie rozumiem takiej fascynacji rodzenstwem.