Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość see you in the next life

MĘŻCZYŹNI, którzy nie powinni wchodzić w związki, zakładać rodzin ???

Polecane posty

Gość see you in the next life

Ja jestem takim "facetem", bo mężczyzną to trudno mnie nazwać. Tak jak Wiem, że nie jestem w oczach kobiet tzw. dobrą partią, facetem który mógłby być potencjalnym partnerem, a później mężem i głową rodziny. Ja jednak nie zamierzam nigdy wiązać się z żadną kobietą ani zakładać rodziny. Lista moich cech poniżej. - od 4 tygodni nie mam pracy - nie mam mieszkania ani domu - mieszkam z rodzicami - jestem wiecznym studentem, dopiero pisze pracę - jestem kiepskiej postury, bo jestem chudy - mam krzywą gębę - nigdy nie byłem w związku, nie miałem dziewczyny - nigdy nie byłem na randce - nigdy nie całowałem się - jestem prawiczkiem - jestem introwertykiem - jestem zamknięty w sobie - jestem chorobliwie nieśmiały, mam fobię społeczną - nigdzie nie wychodzę, właściwie nigdy nie wychodziłem - moje życie towarzyskie nie istnieje, nigdy go nie było - zbliżam już 30 lat i jestem nolifem etc. Nie chce mi się pisać dalej, ale lista byłaby bardzo długa. Więc widzicie drogie kobiety, że są mężczyźni którzy nie nadają się na mężów, na ojców, ani nawet na bycie z kimś w związku. Świadomie nie wchodzę w żadne związki, bo nie chcę zmarnować życia jakiejś kobiecie i przy okazji swojego.

Gość szczoch
tu byś się pomylił jesteś idealny nawet nie będziesz piszczał pod pantoflem żony :D