Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anioleczek17

alkoholik i miłość

Polecane posty

Witam Mam na imie Agata ,mam 18lat mój chłopak ma28lat jestem z nim 2,5roku lecz on pije .na początku nie wiedziałam że jest alkoholikiem , zmarł jego dziadek pił 2 miesiace (niby że przez Ból po stracie bliskiej osoby)1,5roku nie pracował mamusia go utrzymywała , dawała codziennie pieniązki. Jego pijaństwo mnie strasznie rani , cierpie przez to niesamowicie lecz GO KOCHAM ;/ staram się mu pomóc lecz on odtrąca moja pomoc mówi że sobie cos uroiłam . Czasem czuje że alkohol i koledzy są ważniejsi ;/ Co ja mam zrobić?? Pomóżcie

zostawić.....jak zmądrzeje to wróci....Przypadkiem nie poświęcaj się dla niego bo sama siebie skrzywdzisz a jemu i tak nie pomożesz....

Gość 2 i pół roku związku
Wytrzymałaś i się nie uzależniłas razem z nim? Gratuluje, ja przez swojego eks też mam dwa lata wycięte z życiorysu. Udało mi się rozbierać dopiero jak zaczęłam być z moim obecnym mężczyzną który wyciągnął mnie z picia.

spierdalaj od niego, z takimi ludzmi nie ma przyszłości, nie przemówisz mu do rozsądku bo w jego oczach jestes gówniarą, a dla jego kolegów tylko towarem do zaspokajania swoich potrzeb. Towarzystwo jego sie nakręca nawzajem do picia. To debile a on razem z nimi, typowy schemat zresztą. Naiwna młoda i wykorzystujący ją głupek starszy. Szkoda serducha!

Gość antyts
jeśli nie chcesz zmarnować sobie życia to go zostaw czem prędzej. Z tego się nie wychodzi i to wyniszcza wszystko i wszystkich do okola

Gość dffffffdf
dobrze ci kurwo

Gość trzecia świnka
skąd wiesz że jesteś z nim w ciązy? związek to dwie osoby które ciągną się w górę a nie jedno rani drugie. Nie dasz rady nic z nim zbudować skoro on twierdzi że nie ma problemu. Zacznij sobie wmawiać że go nie kochasz. To dla Twojego dobra...

DFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF JA CIĘ NE OBRAŻAM WIĘC I TY MNIE NIE OBRAŻAJ. ZACHOWUJ SIĘ KULTURALNIE A NIE JAK CHAM

Gość dffffffdf
nazywam sprawy po imieniu wiem że prawda boli

dfff powiem ci tak nie kur*** sie z każdym on był jednym męzczyzną z którym spałam kochałam ikocham całym sercem. nie ubliżaj mi tak nie wolno ...;/ ,,Dziwka to zawód, kurwa to charakter, szmata to zachowanie, suka to kwestia wyglądu. Rozumiesz ?

Gość dffffffdf
tu nie ma nic do rozumienia pozdrów ojczulka niech na czworaka dojdzie do kibla

Gość dffffffdf
nie dość, że kurwa to jeszcze jebnięta kasę ma bulić za dzieciaka