Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ealokjkm

Brac na powaznie ta znajomosc?

Polecane posty

Gość ealokjkm

On na 99% podkochuje sie w dziewczynie z ktora nie moze byc.Przystawia sie do mnie jednak tak jakby nie był zdecydowany - wystarczy że troche poluzuje to on od razu do tamtej. Co mam robic?, nie umiem obiektywnie spojrzec na to.. dodam ze ich łączą wspolni znajomi,imprezy,widuja sie czesto

Gość ealokjkm
up

jeśli chcesz być z kimś kto Ciebie nie kocha, dla kogo jesteś rodzajem koła zapasowego, jeśli chcesz bać się, że pewnego dnia odejdzie do niej to czemu nie... ale pamiętaj, że to może zamknąć Tobie drogę do prawdziwego szczęścia, bo będziesz zajęta... .. bo po co komu prawdziwa miłość... :(

Gość ealokjkm
no masz rację z tym kolem zapasowym..glupie pytanie zadam ale trzezwo nie mysle.. czemu akurat padlo na mnie skoro byl mi obojetny przez caly czas? z tamta nie bedzie na pewno , dla mnie jest dobry no ale wlasnie.. i tez sie boje ze przegapie TEGO chlopaka..

Gość ealokjkm
up

sama sobie musisz odpowiedzieć na pytanie czego oczekujesz od życia, co czujesz, o ile coś czujesz do niego i jak widzisz waszą przyszłość, a może właśnie jej nie widzisz... jeśli zdajesz sobie sprawę z tego, że on chciał lub nadal chce być z kimś innym to nawet nie ma nad czym się zastanawiać... jak można w takiej sytuacji budować związek?