Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miuszelka

Mało jędrna skóra na brzuchu - zabiegi, kremy itp. - prosze o rady:)

Polecane posty

Gość miuszelka

Witam! Jestem rok po porodzie i wróciłam do wagi wyjściowej,wyglądam super poza jednym mankamentem który mnie dręczy. Otóż chodzi o skórę na brzuchu. JAk stoję i się nie zginam to mam extra brzuszek. Ale jak się zegnę to widać jak skóra się marszczy (wygląda jak u starej baby). I muszę koniecznie ją ujędrnić. Nie jest to nadmiar skóry tylko po prostu mało jędrna. Niczego nie stosowałam do tej pory. Dlatego pytam doświadczone kobiety: jakie kremy polecacie albo zabiegi - najlepiej sprawdzone domowe sposoby na ujędrnienie skóry na brzuchu. Sam brzuch jest płaski tylko przy pochylaniu widać że brakuje mu jędrności.

Gość miuszelka
Miałam już SORAYA balsam ujędrniający ale jest guzik wart szczerze mówiąc.

Gość miuszelka
Gdzieś tam kiedyś słyszałam o owijaniu się folią?:PAle nie było mi to wtedy potrzebne i nie słuchałam uważnie - może wy coś śłyszałyście?:)

Gość miuszelka
podbijam:}

Gość niusa
folia to działa na wypocenie wody ze skóry.

Gość fifoof
serum z eveline, o to http://szafa.pl/c5419879-eveline-serum-wyszczuplajace.html ja stosuje co prawda tylko na pośladki i po stosowaniu 3 tygodnie niema cellulitu widocznego. To jest najlepsze co stosowałam i kremy z wyzszej cenowo półki nie dorównują temu. w promocji mozesz dostac je nawet za 11 zl. Stosuj po każdej kąpileli, do tego peeling z kawy, lub z soli [takiej nie rozdrobnionej mocno]

Gość A ja zwyczajnie polecę
wywar z rozmarynu (nam polecała starsza położna) . Przez 3 miesiace czasu wcierałam wywar z rozmarynu (dwie łyżki na szklankę wody) , chłodne prsznice (ciepłe kąpiele tylko w rozmatynie) a po nich na nowo wcieranie mocnego wywaru w brzuch , pośladki i uda a jak samo wyschło to nakładałam balsam nawilżający i tyle. Skóra jak nowa .

http://www.doz.pl/apteka/p63221-Erboristica_Natura_Gold_olejek_migdalowy_200_ml najlepiej jeszcze na wilgotną skórę masując przy tym skórę, po chwili fajnie się wchłonie, zawiera dużo cennych składników witaminy, sole mineralne itp. Regularne masaże wpływają na gęstość i jędrność skóry. prysznic na przemian zimny i ciepły, szorstka gąbka i peelingi np cukrowy z Garnier. Dieta wzbogacona o witaminy A + E, dodatkowo C która pomga przy wytwarzaniu się włókien kolagenowych i elastylowych (rozstępy to nic innego jak popękane włókna) i duże nawodnienie organizmu przynajmniej 1,5 l wody niegazowanej dziennie. Na rozstępy tak samo polecam.

Gość gość
Polecam zastosowanie takiego kremu http://www.nantes.pl/perfect-body.html Krem na cellulit działa również ujedrniająco na nasza skórę. Będziecie zadowolone z efektów.

Gość fajny temat...
Ja polecam Vichy Action Integrale Vergetures. On jest na rozstępy (przeciw rozstępom i redukujący rozstępy). Dodatkowo fajnie ujędrnia skórę. Chętnie przeczytam co Wam pomogło w ujędrnieniu skóry brzucha.

Gość gość
tylko cwiczenia napna skore z nie zadne kremy,ja nic nie stosowalam tylko brzuszki i inne cwiczenia i mam zayebisty brzuszek

Gość gość
Ja powiem szczerze ze jesli taki zabieg ma nam pomóc to nie widze w tym niczego złego. A do tego na pewno własnie jesli juz decydujecie sie na zabieg to polecam poczytać na przykład takie cenne rady http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,84929,15701992,Najskuteczniejsze_metody_wyszczuplania_i_modelowania.html

Gość gość
A jak długo go przyjmowałas ? Pytam bo w sumie sama chyba czegoś takiego dla siebie poszukuje.