Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bmkma1

dieta 500 kcl kto ze mną?

Polecane posty

a dla ujędrnienia stosuje peeling z kawy :D a Wy dziewczyny dużo macie do zrzucenia?

Gość warszawiankaa21
Mi by wystarczyło 4 kg i bym była zadowolona

jak tam dziewczyny :) ja na śniadanko standart jabłko i czerwona herbata, na drugie śniadanie truskawki :D teraz zasiadam do książek bo jutro egzamin a wieczorem na mecz :D co do obiadu to jeszcze nie mam pomysłu może jakaś propozycja?:)

Ja też po śnadaniu woda,czerwona herbata,jogurt brzoskwiniowy 140kal. Na obiad chyba skusze sie na gołąbka w sosie pomidorowym,sprawdze tylko ile to będzie kalorii. Macie mało do zrzucenia,ja tu będe bardzo długo się udzielać.

Gość warszawiankaa21
Witam ja na śniadanie jogobella light do pracy zabrałam truskawki kupione po drodze :) na kolacje hmm nie wiem jeszcze

Porcja gołąbka będzie miała 220kal,zostaje mi 140kal na kolacje,podołam :) Miłej pracy,dziewczyny :)

Pysia będziemy Cie wspierać :) ja zjadłam mizerie z połowy jogurtu naturalnego i połowy ogórka dodałam łyżeczke octu jabłkowego w sumie zostało mi na dzisiaj jeszcze ok 330kcl na podwieczorek kawa inka z mlekiem i serek wiejski z ziołami :)

Ja już limit na dziś wyczerpałam,zjadłam jeszcze 2minikanapki z razowca. Nie jestem głodna i czuje,że będzie dobrze,dzięki za wsparcie,to zawsze potrzebne :)

hej dziewczyny:) jak wrażenia po meczu?:) ja wczoraj wypiłam w pubie piwko :/ ale wybaczam sobie te jedno ze względu na to że grali POLACY :) a dzisiaj zjadłam pół jogurtu naturalnego z pomidorem, kawałeczkiem ogórka szczypiorku i octu jabłkowego oczywiście woda z limonką i czerwona herbata:) i tak naprawdeę 500kcl to bardzo mało ale nie jestem głodna i czuje się świetnie :)

Gość warszawiankaa21
U mnie na wadze 1 kg mniej :)

u mnie to samo lekko ponad 1 kg mniej :) jupiii :) śniadanko - arbuz i czerwona herbata :) na obiad zjem chudy twarożek 100g z pomidorem i szczypiorkiem :)

Gość na takiej diecie pozbedziesz s
ie glikogenu, wody, masy mięsniowej, natomiast tłuszczu mało co Na dodatek po jakimś tygodniu, Twoj organizm bedzie w stanie spalić ok 300 kcal dziennie (realkcja obronna na redukcję kaloryczności) Moj organizm przykładowo spala codzień ok 2100 przy aktywności fizycznej jaką prowadzę. Mimo 37 lat, które posiadam mam tylko 20,4% tłuszczu w ogoónym składzie ciała U ciebie nawet jak schudniesz 5 kilo poziom tkanki w stosunku do wagi bedzie wzrastał, nie wiem czy o to włąsnie ci chodzi... Odchudzanie to redukcja tkanki tłuszczowej a nie zmniejszenie wyniku na wadze

hej :) ja zjadłam dzisiaj jabłko i serek wiejski light :)właśnie wróciłam z uczelni i zdałam egzamin ! :) myśle ogólnie nad grilowaną piersią z kurczaka 100g musze sprawdzić ile ma kalori :) a Ty cp proponujesz?:)

aaa i ćwicze teraz może mnie regularnie bo sesja ale ogólnie uwielbiam basen , robie dodatkowo brzuszki i różne ćwiczenia na pośladki :D

Dziewczyny u mnie też kilogram mniej i działam dalej. Dziś mała kanapka i porcja zupy warzywnej ale weekend z Moim na wyjeździe,trzeba będzie jakoś spalić nadprogramowe kalorie ;)

ja jutro jade do wrocławia na mecz wiec raczej nie bd się ściśle trzymała ilości kalori ale bd uważała ;) no i bez piwka się nie obejdzie wybaczcie hehe za to pójdę na basen w niedziele :)

Gość 3,6ppm
Coś strasznego, dziewczyny, nie lepiej zacząć odżywiać się racjonalnie, nie katując organizmu? To, co Wy zjecie w ciągu całego dnia, ja jem w przerwach pomiędzy kolejnymi posiłkami. I żeby nie było, 45kg/170cm.

Gość endziak
jak ty top robisz ze tyle jesz a tak malo wazysz, tez tak bym chciala. ja mam 170 /62 ale mnie idzie wszystko w brzuch,

Gość endziak
a chcialabym wazyc 55 :) ale to nierealne jest :(

hej dziewczyny jak tam?:D ja juz po śniadanku truskawki z jogurtem naturalnym :) zaraz ide sie zbierać i jade do wrocka kibicowac ;) mierzyłam sie w tali i w pasie :D w talii mam ok 1 cm mniej w pasie niecały cm juhuuuu :) miłego weekendu bawcie się dobrze i kibicujcie :D

witam po weekendzie:) jak tam forma?:) kolejne 0,5kg w dół :D zjadłam jak narazie 125 kcl :)