Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erqwer

Czy w innych krajach tez mozna jezdzic na jednym bilecie 1,5 godz?

Polecane posty

Gość erqwer

Chcialam wiedziec. Czy tylko w Polsce tak jest ze jak przesiadasz sie do innego autobusu to trzeba kolejny bilet kupic? Ostatnio bylam w Grecji. Tam na jednym bilecie mozna jezdzic przez 1,5 h autobusami,trolejami,metrem i tramwajem. Czy np w Anglii i innych krajach tez tak maja?

Gość erqwer
up up

Gość erqwer
czemu nikt nic nie pisze?

w Niemczech na normalnym mozesz jezdzic dwie godziny i mozesz sie przesiadac z metra do busu z busu do pociagu i z pociagu do innego autobusu :P jedyne czego nie mozesz robic to wracac sie na tym samym bilecie. Mozesz jechac tylko w jedna strone a wracajac (niekoniecznie tymi samymi liniami) musisz kupic nowy bilet.

Gość erqwer
To czemu w Polsce tak nie ma? Nie sadzicie ze trzeba napisac jakas petycje? Wyciagaja do nas lapy po pieniazki i dawaja drogie bilety a mozna tylko 1 autobusem jechac. Skandal :o Mysle ze trzeba cos z tym zrobic dlatego pytam tutaj bo nie wiem czy tylko w Grecji tak jest ale jak widac w innych krajach tez mozna jezdzic nawet po 2 h na jednym bilecie.

Gość ale blondyny
W Polsce też są bilety minutowe ! Wyobraźcie sobie głupie cipy ! Można na jednym jeździć 20 , 40 mi. dobę, itp. itd. Z jakiej wiochy żeście się urwały tępe strzały ?

Gość no zaraz chyba zwariuje
i ile sie placi za taki np 40 min?

Gość maturks4
Chyba wszędzie są bilety dobowe? W każdym razie w Warszawie jeżdże WSZYSTKIM przez 24 godziny od skasowania

Gość owfjwoejfo
mieszkam w szczecinie i my mamy bilety tylko minutowe :P na 15 minut normalny kosztuje 2zł na 30 min 3zł innych nie kupuje, ale jeszcze 3 miesiace temu na godzine kosztowal 3,40zl, wiec teraz pewnie kosztuje 4zł :P ulgowy 50% taniej ;)

Gość erqwer
to chyba zalezy od miasta,. Czemu w calej Polsce nie ma jednakowego cennika? U mnie (mieszkam na slasku) nie ma minutowych biletow. W Grecji jak juz wspomnialam wczesniej na jednym bilecie mozna jezdzic 1,5 h gdziekolwiek i czymkolwiek sie chce. Bilet kosztuje 1,40 euro. Jakies 1,5 roku temu byl za 1 euro. W Polsce tylko zdzierac potrafia. Czesto jezdze do miasta (3 przystanki) zeby pozalatwiac sprawy urzedowe. Jestem samotna matka i co,za kazdy przejazd razem z dzieckiem musze bulic tyle kasy? Mam nadzieje ze za niedlugo bedzie mnie stac na rower to bede miec wy.j.e.b.ane na komunikacje.