Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no zaraz chyba zwariuje

jestem tak napalona na jednego kolesia ze...

Polecane posty

zaraz do niego napisze czy moge wpasc na sex :/ niestety to nie prowo, nie wiem co sie ze mna dzieje ale dzis go widzialam i to podzialalo na mnie jak plachta na byka. nigdy wczesniej tak nie mialam a teraz trace kontrole nad soba :/ ten facet tak na mnie dziala. wezcie mi cos doradzcie bo albo zwariuje albo zrobie z siebie kretynke stulecia...

Gość boala woalateztez tak mam z je
tez tak mam z jedna osoba, ale ja jej o tym mowie otwarcie :)

no nie wiem co robic, ciagnie mnie do niego jak cholera, a resztki rozsadku kaza sie uspokoic... z drugiej strony cos mi podpowiada ze raz sie zyje i czemu sobie zalowac...

bez podszywow prosze

Gość boala woalateztez tak mam z je
korzystaj z zycia.......

ty to mowisz barmanka z knajpy gdzie czesto przylaze ma 20 alt i wscieklizne macicy lub syndrom niedpochniecia :D kazdemu facetowi cyce do mordy wklada kazdemu sieda na kolanach i reke miedzy nogi kladzie :D

Gość eriel
mylisz się jeśli myślisz, że faceci wsadzają kutasa w każdą chętną dziwkę :classic_cool: jesteś żałosna i mam nadzieje, że koleś cię spławi i upokorzy przed znajomymi :classic_cool:

to nie takie proste eh... wiem ze jestem pojebana ale osiagne wewnetrzny spokoj dopiero jak go zalicze :P a dzis wlasciwie jest jedna z ostatnich szans by to zrobic... jestem zalosna, wiem

Gość jkghbkjgkghgh
wysoki szczupły blondyn?

Gość eriel
Kacia to normalne w Białymstoku :classic_cool:

nie

nie nie bialystok laska ma u mnie przewalone az mni korci wstawic jej zdjecia z fb adres telefon :D dostala juz ode mnie wciry dwa razy a jutro sie 3 szykuje :D

kaciaa ale prymityw z ciebie ... ty to dopiero jestes zalosna :P

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Znam to. :P

zareczam ze na moim miejscu sama bys jej omloty spuscila :D za kradzieze klamstwa itd zreszta nie ja jedna mam taka ochote juz kilka lasek chce do niej na wioche jechac :D po akcjach jakie odwala nie to zebym ja w metropolii mieszkala :D

podjelam decyzje, jednak do niego nie pisze...kurde i tak noc z glowy bo bede o nim myslec caly czas i cierpiec w samotnosci...

czy ktoras z was w ogole rozumie co ja przezywam?

autorko poweim ci tak nie narzucaj sie nie ma sensu o tej lasce co isze to faceci juz wieja jak ja widza :D ma taka opinie ze masakra szmata ku.r.w.a zdzira wscieklizna to najlagodniejsze okreslenia jakie mozna przytoczyc co powiesz o pannie ktora maca po penisie faceta w wieku 65 lat???

kaciaa z tego co mowisz to faktycznie ta dziewucha jest niezle pojebana, u mnie jest calkowicie inna sytuacja...zreszta jakbys widziala tego faceta o ktorym mowie to bys mnie zrozumiala

masz dwa wyjscia albo odpuscic albo zaryzykowac i zrobic z siebie kretynke stukecia jak sama napisalas osobiscie odpuszczenie polecam

no juz zdecydowalam ze odpuszczam...ale bardzo dawno nie czulam takiego pozadania, czysto fizycznego zauroczenia facetem. nie moge przestac o nim myslec :(

autorko pojebana??? messalina to przy niej zakonnica prosty przyklad knajpa jest specyficzna przychodza tam rozni ludzie miedzy innymi artysci muzycy malarze ludzie na poziomie i w roznym przedziale wiekowym Przychodzi tez starszy pan mocno starszy po 70 znany poeta laska odwinela taki numer ze usiadla kolo niego cyce mu do ust wsadzala a raczki coz wiadomo gdzie byly doslownie kilka minut pozniej podeszla do menadzera i zaczela prze spodnie go po ptaszku macac a godzine pozniej lizala sie z klientem przy barze :D

Gość fdsfret3r
Autorko, a to jakiś Twój kolega ? Rozmawiasz z nim czasem ? Podobasz mu się ? Jeśli tak to zaryzykuj :P Jeśli jesteś w jego typie i nie ma nikogo to kto wie co się stanie.....

to zauroczenie odpusc przejdzie Ci wyslij mu ewentualnie delikatny sygnal nic wiecej.... i czekaj na rozwoj sytuacji

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
No ja wiem dokładnie co przeżywasz! Tylko ja siedzę cicho i się nie wychylam. :P

jak ja bym ci wstawila foto mojego kumpla to bys padla zapewniam :) przystojny jak sam diabel inteligentny jak Einstein ubrany jak model eh z ogromnym poczuciem humoru

nie chce tu wchodzic w szczegoly, ale powiem szczerze ze moglabym sie z nim przespac i nikt znajomy by sie o tym nie dowiedzial, to akurat pewne

pewne sa podatki i smierc Autorko przemysl to czasem nie warto za kilka chwil przyjemnosci placic dlugi okres czasu....