Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perlit

Dlaczego tata pana młodego ma siedzieć przy pannie młodej...

Polecane posty

Gość perlit

Dlaczego tata pana młodego ma siedzieć przy pannie młodej a mama pani młodej przy panu młodym? Czy na Waszym weselu też tak usadzaliście rodziców?

Gość nie bedzie tak
NIEE przy mnie będzie siedzieć świadkowa, dalej jej partner, a przy panu mlodym swiadek i jego dziewczyna. Rodzice beda siedzieli gdzies indziej po co maja z nami siedziec dobrze by sie wcale nie bawili. Beda siedziec ze swoim rodzenstwem:) przy stole z innymi gosicmi i bedzie dobrze.

Gość perlit
Hmm mam z tym rozsadzaniem nie lada problem... moja świadkowa będzie bez osoby towarzyszącej co mi trochę szyk psuje... Zapytam rodziców co oni sądzą o tych usadzaniu, może faktycznie woleli by siedzieć z gośćmi niż z nami przy stole... Z pozostałymi gośćmi też będzie problem kogo i gdzie posadzić... Jest tyle za i przeciw co do stosowania i nie stosowania winietek, heh że już się w tym gubię

Gość stara mężatka
U mnie to było tak,my mieliśmy stół w litere U , wokół nas siedziały młode osoby.po jednej stronie siedziała starszyzna a po drugiej młodzież

Najczesciej na weselach blidko pary młodej siedzą ich znajomi, kuzyni - jednym słowem osoby w podobnym wieku.

Gość bo takie sa zasady savoir
vivre'u najwazniejsze osoby na weselu wg niego to panstwo mlodzi,a po nich - rodzice ( w pewnym sensie tez gospodarze wesela. no i taki własnie sposób usadzenia jest stosowny.

Na żadnym weselu, w którym miałam okazję uczestniczyć, rodzice nie siedzieli koło młodych (te miejsca zajmowali świadkowie).