Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewidoczny dla innych

Podkłady poporodowe ?

Polecane posty

Czy używała któraś takich ? Jakie są ? http://allegro.pl/14szt-podklady-poporodowe-hartmann-wklady-midi-i2401919668.html Po pierwszym porodzie używałam tych różowych Bella, teraz szykuję się do drugiego porodu i właśnie znalazłam takie jak w linku. Wyglądają ciekawie, jak taka lepsza podpaska, ale jak się sprawdzają ?

fajne:D tez używałam tych z belli ale one są kiepskie bo sztywne i w ogóle niewygodne:/ gorsze chyba nie będą i chyba sama się na nie skuszę:) a te wygladają na bardziej miękkie i chyba bardziej się dopasowują do ciała:)

Gość chdhhd
Ja też uzywałam belli ale nie były konfortowe, te wygladają na lepsze:)

Te z Belli nie są złe, szpitale też je polecają, ale felerem jest brak kleju, a te jak się doczytałam mają.

Ja używałam Bella Mama i nie narzekam,tylko faktycznie minus to brak kleju.W szpitalu na sali miałam wkłady szpitalne z klejem,super chłonne,nazwy firmy nie pamiętam,personel zachęcał do korzystania z nich.

Gość sunofthebluesky
Laski laski a co to za różnica...nie wiem jak u was w szpitalach ale jak ja rodziłam to polecali nie zakladać nawet majtek tylko te podkłady między nogami Na początku dziwiłam się strasznie jak można tak bez gaci ale okazało się że można jak najbardziej Taki podkład ogromniasty więc się trzyma i pewnie nawet dlatego te z belli kleju nie mają A te czy inne i tak się za chwilę do kosza wyrzuci

no ja też używałam tych z belli i właśnie też mnie denerwował brak kleju w nich. a co do szpitala to u mnie szpital zapewniał tylko jedlinę(czy jak sie to pisze) to podkładania. zacofanie normalnie jak nic. przecież to się wszystko przyklejało i zostawało aż do mycia się.

Gość mama dwulatki
Miałam, używałam, były ok ale raczej na później :) na początek najlepsze były najzwyklejsze podkłady tyle tego leci, że te poprostu nie ogarniały :) do kupienia w każdej aptece. Na później bardzo się sprawdziły.

Gość ijjhhk
co to jest jedlina? chyba chodzilo ci o lignine :D

w sumie dość dobre są. ale są mniej miękkie niż te Belli czy Absorgyn. przy nacięciu krocza wolałam te wielkie pieluchy, wygodniej sie siadało :P ale później były dobre. no i mają klej więc na później w sam raz. na początku nosiłam majtki siateczkowe i klej tylko przeszkadzał bo przyklejał się do ud :P a nie majtek.

Gość kasia!!!!!!!!!!!!
brak kleju nie jest bez przyczyny...podpaski, podkłady itp z klejem mniej "oddychają " a po porodzie jest to bardzo istotne jeśli wiecie co mam na myśli.

Gość ja ... .. .
Mialam te z Belli. Mialam tez takie majtki poporodowe z siateczki i podklady uzywalam szpitalne. Te z Belli zaczelam uzywac w domu dopiero.