Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawzietauparcica

boże co za palant, nie odzywam się cały dzień

Polecane posty

Gość zawzietauparcica
*czesc wypowiedzi byla do takiej jednej onej *

Gość Taka jedna Ona....
Masaż stópek a dlaczego nie:D Kocham męża i jeśli mam ochotę,to mu stópki pomasuje:DI owszem,podaje mi piweczko gdy akurat jakiś swój serial oglądam:)Albo pozmywa mi naczynia,jeśli oglądam a on ma czas:)Często ogląda ze mną te moje babskie seriale,jak on je nazywa:)Nie lubi ich,czasami w trakcie oglądania się śmieje,ze takie głupoty oglądam:classic_cool:Jesteśmy razem kupę lat.Potrafimy ze sobą rozmawiać,rozwiązywać problemy bez foch i strzelania dupami po kątach. Najnormalniej w świecie kochamy się bardzo,ufamy sobie i jesteśmy ze sobą szczerzy:)

Gość Taka jedna Ona....
A robi dla mnie bardzo dużo:)Nie uważam,ze się płaszcze,kupując piwo dla męża,bo akurat mecz będzie oglądał:)Związek nie jest wtedy kiedy się z niego tylko bierze.Trzeba też dawać od siebie.Po drugie jak mąż zapierdziela w dwóch robotach,żeby nam zapewnić byt,to ja mogę od czasu do czasu potraktować go jak 'pana i władce" bo najnormalniej w świecie na to zasługuje:D Korona mi z głowy nie spadnie:classic_cool:Jest cudownym mężem,wspaniałym ojcem i szaleje za nami:)Kocham go i sprawianie mu przyjemności jest dla mnie czymś zupełnie normalnym:)

słuchajcie, jest facet nr 1, ktory dba o swoja kobiete, tzn. czuje sie ona dla niego ważna, dowartościowana i w ogóle, że to ta którą on szukał, i jest mężczynza nr 2, który nie ma tych przymiotów i kobieta w związku czuje się ciągle zagrożona i aby poczuć, że mu na niej zależy nieświadomie oczukuje od niego dowodów, a takim mega dowem bedzie to, że on zamiast ogladać meczy spedzi z nią czas - no niewykonalne! ja bym się raczej zastanawiała nad tym, czy mam być z osobą dla której nie czuję się pierwszoplanowa ... ale to kwestia tego jak Ciebie traktuje dany mężczyzna, w jaki spsoób rozmowia i czy jest po prostu fair ... a nie że nie daje znaku przez 17 h - no zniewaga ...

Gość aaaaaa luska
Idiotyzmem jest nie czuc sie pierwszoplanowa bo facet oglada mecz. Zwlaszcza teraz kiedy sa tak wazne mecze dla facetow. Moze troche luzu kolezanki ? Rozumiem ze jak facet wraca rano- to przegiecie ale jak idzie na mecz i wraca do domu albo oglada mecze w domu zamiast patrzec w oczy zonie albo isc z nia na spacer i wy uwazacie to, za dowod ze nie jestescie na pierwszym planie to jestescie nienormalne..

Gość do zawzietej uparcicy
nie uwazasz ze troche przegielas? facet wybral sie obejrzec mecz, a ty obudzilas sie i zle sie czulas. No i co? mial wrocic i co? siedziec z toba? pomoglo by ci to? Nie bylas umierajaca ani w ciezki stanie, to nie rozumiem czemu nie moglas posiedziec troche sama, zrobic sobie herbaty i lyknac tabletke.. lepiej facetowi psuc wieczor. przeciez wrocil. Juz wyobrazam sobie jak go krotko trzymasz na codzien..

Gość aaaaaa luska
Idiotyzmem jest nie czuc sie pierwszoplanowa bo facet oglada mecz. Zwlaszcza teraz kiedy sa tak wazne mecze dla facetow. Moze troche luzu kolezanki ? Rozumiem ze jak facet wraca rano- to przegiecie ale jak idzie na mecz i wraca do domu albo oglada mecze w domu zamiast patrzec w oczy zonie albo isc z nia na spacer i wy uwazacie to, za dowod ze nie jestescie na pierwszym planie to jestescie nienormalne..