Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawzietauparcica

boże co za palant, nie odzywam się cały dzień

Polecane posty

Gość pytajaccy dzenntellmannn
faceci nie sa hipokrytami, takimi wielkimi i tak czesto jak kobiety hipokryzja u facetow sie zdarza, owszem, ale to jest wyjatek od reguly, u kobiet jest regula

Gość zawzietauparcica
pytający, nie wiesz ze milosc slepa jest, gdybym byla takim cwiercmozgiem jak on badz nawet wikeszym pewnie nie dostrzegalabym tego jak bardzo wadliwy jest jego mozg, ktory mysli w kategoriach mecze i piwsko

Gość antistar
Kobiety mają w sobie więcej sprzeczności niż faceci, a Ty to nazywasz po prostu hipokryzją. Mylisz się. Ale dla równowagi jest taki pan emo cipa, który ma w sobie tyle sprzeczności, zmiany nastroju co minutę + potężna dawka hipokryzji, że wystarczy za 10-ciu chlejusów oglądających mecze :o ...i naprawdę najlepsi są zwyczajni, prości mężczyźni.

mecze i umiarkowane picie piwa przez faceta to jest absolutnie cos normalnego. Kazdy normalny facet oglada Euro 2012 jesli tylko moze nie znam twojego faceta ale mysle ze nazywanie cwiercmozgiem jest przesada

Gość to jeszcze niccccc
zabawne, mój M. byl właśnie na strefie we wroclawiu. w sumie nie wiem, jak przebiegala cała ta impreza i przez to czuje się rozgoryczona. trochę mnie przepraszał i na tym się skonczylo w sumie. bo zastanawiam sie, co takiego /super fantastycznego/ musiało sie tam wydarzyc, aby wracać tak pozno!! po raz pierwszy odczuwam brak zaufania do niego... :-(

Gość zawzietauparcica
niedlapsakielbasa ja jestem w stanuie to zrozumieć, ale ja w momencie w którym z nim działoby się coś złego, przyleciałabym az by mi się z dupy kurzyło, natomiast on perfidnie stwierdził że wazniejsza jest wóda... co moze mam sie cieszyc ze jestem ktoras z kolei po meczykach i kumplach jak ja mam liczyc na niego? Jakos jego kumpla zona zle sie poczula toi ten kumpel odwolal spotkanie (co az takie trudne?) A on przychodzi od 3 dni tak naje*any że nie idzie z nim normalnie porozmawiać kata1818 a o co się wielmożny pan obraził???

Kobiety mają w sobie więcej sprzeczności niż faceci, a Ty to nazywasz po prostu hipokryzją hahhaaa To sprzecznosci polegaja np na tym ze kobiety mowia ze nie liczy sie kasa a jednak sie liczy itd. To jest hipokryzja nawet twoje wypowiedzi to pokazuja

Gość zawzietauparcica
pytajacy, nazywam go tak bo jestem zła na niego. Nie jest taki całkiem głupi, ale w kwestii alkoholu i meczy to naprawde debil. I co ja mam siedzieć przez miesiac sama bo jakieś glupie mecze są (a on musi wszystkie objerzeć) Dla nas czasu nie zaplanuje, ale wyjscie na mecze to planuje juz kilka dni przed.. porażka..

Gość to jeszcze niccccc
a sama namawialam go na tę imprezę, żadnych paranoi z mojej strony nie bylo, wręcz cieszyłam się, ze wyskoczy sobie z kumplami. ale sorry, chyba są jakieś granice i mam prawo być zła, że nie było go w domu przez 17 godzin!!!!!!!!

zawzietauparcica' Twoj facet przychodzi nawalony? Z kim Ty jestes? jest na swiecie tylu normalnynych facetow a kobiety musza wybierac takich drani, same jestescie sobie winne

Gość zawzietauparcica
to jeszcze nicccc jak to co, piwko, kumple i meczyk, co facetowi do szczescia wqiecej potrzebne.

Gość antistar
Pytający dżentelmenie, chcemy sobie po babsku pobiadolić i Twoje wywody nie są nam tu potrzebne. Jak widzisz plotkujące dziewczyny w knajpie to też się wcinasz w rozmowę? W tym temacie faceci to palanci, bo jesteśmy wszystkie wkurzone z różnych przyczyn i tyle.

Droga kobieto, zrozum ze facet ktory interesuje sie pilka nozna Musi w cudzyslowie obejrzec wszystkie mecze. Sam ogladam wszystkie mecze, ale ja to w ogole jestem maniak pilki noznej

Gość urgent
kończyć pogawędkę, bo mecze się pokończyły i zaraz wróci mistrz i będzie chciał jeść i rżnąć.

Gość zawzietauparcica
pytającyyyy prosze cię, wczoraj się nie urodziłam, wszyscy są tacy sami. A mnie sie tylko denerwować pozostaje. A w ogóle to apdejt, pan wielmożny poraz kolejny wyszedł ze swojej komnaty i oświadczył że jak ja w ogole mogę się tak gniewać i kiedy przestanę. łohohoo powiedziałam że przestane jeżeli on zrobi cos w trym kierunku zebym przestała, na to on co ma zrobić, no moze mam jeszcze na tacy mu podać rozwiązanie (wystarczy zwykle przepraszam i skrucha ale na to juz nie wpadnie, zbyt skomplikowane chyba)

antistar To jest twoja opinia, druga wspoldyskutantka nic nie pisala ze nie chce bym pisal w tym temacie Pisze w tym temacie bo wasza nienawisc, zlosc do facetow powoduje ze piszecie rozne nieprawdzwe rzeczy, przesadzacie. Wtracilem sie do dyskusji dla dobra tejze

Gość to jeszcze niccccc
no niestety, moglabym pasję do piłki nożnej jeszcze jakoś zrozumieć w tym wypadku. TYLKO ŻE WŁAŚNIE ON NIE JEST MANIAKIEM TEGO SPORTU!!!! więc tym bardziej podejrzany jest cały ten kilkunastogodzinny wypad.

Gość zawzietauparcica
pytającyyyy , no to wspolczuje twojej przyszlej lub obecnej kobiecie. koniec kropka.

zawzietaupacica prosze Cie, troche realizmu faceci sa rozni. to ze jestes teraz wkurzoana na jednego faceta, nie musi oznaczac by mieszac wszystkich facetow z blotem i wrzucac ich do jednego worka

Gość zawzietauparcica
to jeszcze niccc, nie musi byc maniakiem, perspektywa wypadu z kumplami bez kontroli hmm nad czym sie tu zastanawiac, moze chlać do woli i robic co chce,.

Gość do antistar
z ciekawości: jaka dziedziną sztuki zajmuje sie twój artysta? :)

Dlaczego wspolczujesz Inteligentnie kobiety uwielbbiaja mezczyzn z pasja, pasjami

Gość zawzietauparcica
może, ale nie z tak przyziemnymi pasjami, jak piłka nożna.

Gość bez konserwantów
Jestem kobietą i bawi mnie takie zachowanie innej kobiety...Nie ma nic bardziej żałosnego niż próba zwrócenia uwagi faceta i to w taki sposób. Zrozum że jest teraz te euro, mecze i faceci zachowują się jak dzieci, emocjonują się i lubią wypić we własnym gronie alkohol. To jakaś zbrodnia? Co innego jak by pił codziennie.. Zajmij sobie jakoś czas kiedy go nie ma, a nie jęczysz jak małe dziecko:o Pewnie teraz polecą nam nie gromy ale jak można się tak infantylnie zachowywać. Że się źle czułaś to miał biec z wywieszonym jęzorem? Dam sobie rękę uciąć że zagrożenie życia to nie było. Trochę dojrzałości kobiety, fochy nic tu nie dadzą

Gość antistar
Dżentelmen a sam wrzucasz kobiety do jednego worka :o "z ciekawości: jaka dziedziną sztuki zajmuje sie twój artysta? " Żaden on mój. To nie ma znaczenia w ogóle, więc nie rozumiem skąd to pytanie?

Gość zawzietauparcica
bez konserwantów akurat wtedy kiedy zle sie czxułam, mecz juz sie skończył a on miał 5 minut drogi do mnie, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego jak ciężkie są napady lękowe, obyś nigdy nie musiała się o tym przekonać. Jednak przydałoby mi się wsparcie. Tymbradziej że był tak blisko i mógł podskoczyć w kązdej chwili, ale to zbagatelizował.

Gość do antistar
przecież napisałam: Z CIEKAWOŚCI. Trochę bawi mnie wasz wątek i dlatego chciałam poznac szczegóły.

Gość bez konserwantów
No ale przyznam że te 17 godz to przesada...

Gość kata1818
zawziętauparcica - właściwie to sama nie wiem o co mu biega, taka wymiana zdań była, od słowa do słowa... ostatnio to w ogole ma chyba problem ze sobą, nie wiem co się z nim dzieje, nic mu nie robię... a on albo ma problem , ze coś musi za mną posprzątać, juz nawet wolę z nim nie gadać przez te jego ciężkie dni, ale on sam zaczyna jakies glupie gadki. ;o mam wrazenie jakby mu juz nie zalezalo... dzis stwierdzil, ze nic nas nie łączy...a pozniej wielkie zdziwienie, dlaczego ja z nim nie chce spać. Nie wiem czy powiedzial tak, zeby mi dogryzc... czy mowil prawdę... zastanawiam sie nad tym i nie wiem.

zawzietauparcica Po pierwsze pilka nozna to nie jest jedyna moja pasja. po drugie pilka nozna nie jest przyziemna pasja. Szkoda ze masz takie sterotypowe myslenie o pilce nonzje. Nie najlepiej to swiadczy o Tobie