Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabryska8989

Powiedzcie mi co mam zrobic w tej sytuacji blagam:(

Polecane posty

Gość gabryska8989

Jestem strasznie roztrzęsiona bo moj facet znów pisal z jakąs dziewczyną:( Nie byłoby w tym nic złego gdyby nie to ze rok temu umówil sie z jakas która chciała z nim uprawiac sex. Nie wiem co z tamtego spotkania wynikło. Kocham go nie ejstem nawiwna nasz związek swojego czasu był skomplikowany teraz wydaje mi sie ze jest wszystko okej dopoki nie zobaczylam kolejnej rozmowy z jakas dziewczyna z którą chciał sie umówic. Nie chce znów mu awantury zrobic obrazanie sie z byle powodu to tez nie jeste wyjscie w moim wieku (mam 22lata). Jestem w kropce nie chce nic złego zrobic. Pomozcie proszę!:(

Gość gabryska8989
Pytajcie o co chcecie potrzebuje waszej rady.

Gość think again
nad czym się tu zastanawiać? sprawa jest zupelnie jasna.

Gość gracjanapanna
Olałabym go i to zaraz.

Gość znajomy tego twojego
Jeżeli jesteś z Podkarpacia, to Twój luby zdradza cię regularnie i to z wieloma kobietami.

Gość gabryska8989
Jasna? Tzn waszym zdaniem mam go rzucic? Troche to trudne jestesmy 4 lata. Przyznam ze sama byłam nie lepsza chciałam być z innym facetem choć to nei wyszlło z mojej strony (brak uczuc) on mnie błagał wiec wrocilam do niego bo tez za nim teskniłam. Moze powinnam sie bardziej zdystansowac nie spotykac czesto. Sama nie wiem moze wy lepiej wiece bo przezyłyscie to samo?

Gość gabryska8989
hehe z podkarpacia to nei ma znaczenia chyba każdy facet jest taki sam;/ Powoli dochodze do takiego wniosku:(

Gość gracjanapanna
To po prostu bardzo zły znak. On sprawia Ci przykrość, ból, co z tego, że jesteście 4 lata? Co to za argument?

Gość gabryska8989
Masz racje to żaden argument moze to tchorzostwo z mojej strony ale boje sie od razu z nim zerwac. Czuje sie jak idiotka po co on mi cały czas powtarza że chce ze mna byc i jesczze codziennie chce sie spotykac pyta sie co robie wrecz kontroluje mnie. Kur...a dlaczego:(

Nie każdy, tylko ci którzy mają możliwości ;) Twój miał możliwości i sytuacji mnóstwo, to je wykorzystywał.

Gość aqu-qu
no właśnie, co z tego że jesteście 4 lata? On jak tylko będzie miał okazję, to zdradzi. I to się nie zmieni nawet za 10 lat ;/ zerwij i tyle

Będąc z tobą w związku, nawet spał co najmniej raz z osobą, którą znasz ;)

Gość gabryska8989
powiedziec mu o tym? Wyjde na jakiegos szpiega gdy sie dowie że przegladałam jego archiwalne rozmowy na gg.

Gość łasica888
z kim spał?

Gość łasica888
dla faceta to jest wielkie szczęście ;/ ciekawe kiedy znajduje na to czas ?

Gość znowu 10 osob pisze
czyli jestescie siebie warci ty sie chcialas umowic on chcial. powinniscie sie rozumeic bez slow a to najwazniejsze :D masz do niego pretensje o to co sama robisz troche to dziwne jak dla mnie. nie powinno sie byc w porzadku wobec kogos kto nie jest. takie jednostronne relacje sa bez sensu.