Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiony prawik kafeteria

Polowa kolesi z Irlandii ma laski Polki.

Polecane posty

Widac to bylo na stadionie. Ani oni kurwa przystojniejsi ani kurwa kulturalniejsi ani bogatsi ( co widac) ale maja takie laleczki ze dech zapiera. Jak jest dwoch podobnych kolesi z wygladu jeden Polak drugi Irlandczyk albo jaki inny szwab to ten pierwszy ma CONAJWYZEJ mocno przecietna lub po prostu slaba dziewczyne z wygladu jak jest jakis irlandziec albo inny to tuli sie do niego jakas sliczna Polka nie rozumiem tego

Gość Romeos....
oni mieć kasa

no to jezeli tak to niech mi tylko jeszcze ktos kiedys powie ze te kury nie leca na szmal. To mu sie w ryj zasmieje.

Gość urgent
ja też mam podobne wrażenia- jak gola strzelili i ta cudna blondynka się cieszyła (na czole mając napisane że nie wie co to spalony) to widać było że to Polka albo Rosjanka, a do Irlandii pewnie nigdy nawet nie pojedzie.

Gość Radzimir jest wspanialy
Kury leca na koguty ;)

Gość urgent
kultura się nie liczy, a bogatsi SĄ i to jest powód.

no ja bylem na stadionie i polowa tych ludzi w irlandzkich fatalaszkach to byli przebrani polacy.

ale prawdziwi irlandczycy zawsze mieli asyste jakis lasek obok siebie a te przebrane polskie pajace tylko byli na dokladke. Jacys kumple chyba najwyzej tych lasek, nic wiecej. Wiem bo byli doslownie kolo mnie.

Gość urgent
przyzwyczaj się, takie zycie. zawsze możesz wyskoczyć na ukrainę, będziesz czuć się jak irol w PL.

Gość Romeos....
miej pretensje do tych lasek, nikt ich nie zmuszał, tak se wybraly

Gość Romeos....
a ci irlandczycy to lepsi niby od niego?

fakt chyba trzeba stad spierdalac na ukraine, bo i kobiety tam mimo wszystko jeszcze ladniejsze a i polakow traktuja juz tak podobno jak polki tych wszystkich szwabow angoli i innych

Gość gadfadf3434
Po czym ty poznajesz że to Polki? Jakąś obsesję masz chyba. Polki mieszkające w Wielkiej Brytanii i Irlandii wolą Turasów..

Gość urgent
te laski niech nie mają pretensji, jak w wieku 50 lat będą narzekały na brak towarzystwa.

Gość wszyscy je tam na wyspach
pukaja, w koncu taka zaciazy to raz urodzi zoltego raz brazowego raz czarnego a raz zielonego. Taki jest wizerunek Polki na wyspach- wielkie wyjebane na wierzch cyce, dupa prawie na wierzchu w wozku bachor obok jakis smark i kolejny w brzuchu

Gość avp2
Jakby tam bylo tak ze to kolesie by sobie ukrainki przywozili tutaj, publicznie sie z nimi obnosili i dymali we wszystkich mozliwych miejscach to by wielkie halo bylo, oburzenie urazonych polskich dam, dostawalyby krwawicy z piczy ze jakies "ciacha" i inni polscy bogacze sa zajeci przez "szmaty ze wschodu". Ale jak juz jest w druga strone to ok, sam sobie polski chlopaczku jestes winny i wogole chuj ci w dupe a wogole to zdechnij

"Polki mieszkające w Wielkiej Brytanii i Irlandii wolą Turasów". Śnisz chyba. Może w GB tak jest. Ale w Irolni Polki pomykają albo z Irolami albo z Polakami (tymi naiwniejszymi). Turasów, przynajmniej w Dublinie, nie ma zbyt wielu i trzymają się raczej ze sobą. Nawet z "czarnymi" częściej Irlandkę zobaczysz, niż Polkę.

Gość avp2
Oczywiście Nie wiedziałeś o tym? bhehehehehehe of course :)

Gość avp2
dlaczego naiwniejszymi??

avp2. Panny które przyjeżdżają do Irolni "w ciemno", szukają polskich naiwnych łosi, na których będą sobie wampirzyć do woli. Mieszkam tu naprawdę długo i widzę, co robią polskie "freeshies". Potrafią odseparować wybrańca od przyjaciół, znajomych (co by nikt takiemu oczu nie otwierał). A potem zaczyna się "przaśna dojka". Aż się takiego do cna wydoi - finansowo i emocjonalnie. A jak się wydoi, to się na innego łosia przesiada. Wiem, bo mojego przyjaciela tak panna załatwiła. On się z niej leczył dwa lata a ona już z kilkoma romanse zaliczyła. Obrotna babka.

W samym Londynie chyba jest 10% anglików... Wszystko ciapate lub czarne, więc nie dziwi mnie, że chodzą z nimi, skoro innych nie ma :)