Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TVN24 Kafeteria

kolejna zadyma na EURO - tym razem Chorwaci ...

Polecane posty

Gość TVN24 Kafeteria
porównujesz rasistowskie wyzwiska z atakami fizycznymi i demolowaniem otoczenia? weź idź popisz o analu 🖐️

Gość jak na kibicow zachowuja sie
grzecznie nie widzialem tak spokojnych polskich kibicow klubowych na zadnym z wyjazdow na obcy teren.

Gość szmaragdowa.....
anioleczek... twoja wypowiedz jak na twoje 18 lat to wcale madra nie jest.....

Gość znowu 10 osob pisze
ja nie mam 18 lat a tez uwazam ze zachowuja sie jak na kibicow spokojnie. wyjdz na ulice jak sie konczy mecz jakiejkolwiek ligowej druzyny to zobaczysz jak sie zachowuje czesc kibicow. roznica jest taka ze gdyby to byl polak to by go policjanci skopali i spalowali bo polakow mozna a chorwatow nie bo bedzie skandal :D gosc jak na kibica dosc spokojny tylko koledzy chcieli go "odbic" :D jak go prowadzili. angole zachowuja sie znacznei gorzej i to nawet nie kibice a "turysci". tam widze wiele innych filmikow pokazujacych ze chorwaci w poznaniu zachowuja sie z reguly ok. poczekajacie jak anglia jakims cudem awansuje do polfinalu i mecz zagra w warszawie :D

bo kibice jako ogół to są normalni ludzie ci np w strefach kibica....ale takie pojeby jak ci na treningu drużyny holenderskiej zawsze się trafia ...najgorsze że to bylo na oczach kamer róznych tv z zachodu i takie coś poszło w świat:/ niestety pół mózgi , takie stereotypowe podręcznikowe drechy się wszędzie trafią , wśród kazdych kibiców. niestety na ogół ka mniejsza grupka dominuje i zastrasza pozostałych...' mam nadzieję że więcej się akcja z treningu holendrów nie powtórzy