Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obcy ziom

Bóg jest obca mi osoba mimo to wyzywam go od najgorszych

Polecane posty

Gość Obcy ziom

Wstyd mi za siebie, bo to coś w stylu podchodzę do obcej babki na ulicy i mówię jej wprost - jesteś kurwą, tekst nie na miejscu, taka sama sytuacja z p. Bogiem, mimo to wzwyżam go bez skrępowania :O opętanię ?

Czyli w niego wierzysz ? Skoro go nie szanujesz dlaczego "Bóg" piszesz z dużej litery ? O którego Boga chodzi ?

Gość Obcy ziom
Wierzę, ale nie wierzę :O pisze o chrześcijańskim bogu..

To wierzysz czy nie wierzysz ? Mieszasz się w zeznaniach. Zwalasz na Boga swoje niepowodzenia w życiu ?

Gość obcy ziom ja mam
to samo ale ostatnio pisze bog z malej bo mnie wkurza :O nie po drodze nam ostatnio :O

Gość Obcy ziom
Wierzę bo od małego miałem wmawiane że bóg istnieje, a co do niepowodzeń nie o to chodzi, niewiele mi potrzeba ;) chodzi mi bardziej o to że ludzie to chujowe istoty, ale wiadomo kto jest ich autorem.. Może dlatego go nienawidzę ?

No jakoś w pierwszym poście pisałeś z dużej litery... Pewnie Ci nie po drodze bo masz jakieś problemy, najlepiej obwinić istotę wyimaginowaną.

Aha, czyli wiarę Ci wmówiono. A do tego, że ludzie są chujowi sam doszedłeś czy też Ci to wmówili ?

Gość obcy ziom ja mam
nie obwiniam boga za swoje problemy tylko za jego niesprawiedliwosc i hoojowo urzadzony swiat :O

Czyli zmierzamy do niesprawiedliwości, a o co dokładnie chodzi ? Czujesz, że dotyka Cię społeczna niesprawiedliwość ?

Gość Obcy ziom
Codziennie modlę się do BOGA o odrobinę rozumku, ale jak widać nie wysłuchuje moich próśb, stąd moje debilne zachowanie.:o

I dlaczego akurat chrześcijańskiego Boga atakujesz ? Może zaczniesz atakować Ahuremazde albo Arymana ?

Gość Obcy ziom
Mam wrażenie, że tylko mnie pokarał, bo większego tępaka od siebie nie znam. ;/

Gość obcy ziom ja mam
nie, nie niesprawiedliwosc spoleczna tylko widze jak bog jest niesprawiedliwy w rozdzielaniu urody, inteligencji, talentow, to jest hoojowe :O btw, ja nie obwiniam boga chrzescijanskiego, bo nie jestem chrzescijanka, wierze w bopga, ale to nie jest jahve, zeus ani allah, tylko po prostu sila wyzsza :O

Gość obcy ziom ja mam
a nazywanie tej sily wyzszej bogiem to skrot myslowy

Wrażenie.... rzeczywiście zjawisko podbudowane argumentami. A co z ludźmi, którzy są kalekami, nie mogą sie poruszać, a mimo wszystko znajdują w życiu szczęście ? Czyli jednak obwiniasz Boga o to, że Jesteś nieporadny, nie potrafisz sobie poradzić, wobec tego atakujesz biednego Boga ;).

Gość Obcy ziom
Bo to jest "mój" bóg, w niego "wierzyłem" od małego i ciężko mi się odzwyczaic, a co do wniosku że ludzie są chujowi.. sam do tego doszedłem, wystarczy poprzebywac trochę wśród nich, ale głównie przekonałem się o tym w internecie, on ale ludzie z natury to gowna i prymitywy

Gość obcy ziom ja mam
oooo wlasnie qwerton, dlaczego ktos sie rodzi miss swiata a ktos downem albo kaleka??? to jest niesprawiedliwosc nie ludzka, nie spoleczna, ale boska :O i na ludzi tego zwalic nie mozna

Gość Obcy ziom
Z tymże jestem tepakiem to podszyw

Ale wyżej pisałaś, ze chodzi Ci o Boga chrześcijańskiego. Jesteś strasznie nabuzowana emocjami, podchodzisz do wyglądu jako wyznacznika szczęścia w życiu, może to jest właśnie błąd. Ok, każdy ma kompleksy, ja też, ale skoro jestem jaki jestem, to czy mam na to zrzędzić ? Może lepiej robić co się tylko może by poprawić swój byt ?

Gość Obcy ziom
Wiecie, że nawet straciłem mojego ukochanego zwierzaka w dzieciństwie? :( To dramatyczna historia, na samo wspomnienie robi mi się smutno. :( Dzieci z innego podwórka go ukradły. :(

Gość Obcy ziom
Mam 38 lat i nigdy nie żadnej kobity. To jest mój życiowy dramat. ;/

Gość Obcy ziom
Chuj że mam 17 :D spierdalaj podszywku

Ja wierzę w reinkarnacje, w niej nie ma niesprawiedliwości, a konsekwencje. Powinniśmy żyć jak najlepiej potrafimy. Nie wiesz tak naprawdę czy miss world jest szczęśliwą kobietą, słyszałem wiele historii o "ideałach", którzy nie potrafili sobie z życiem dać rady. Ja nie lubię kobiet, które same siebie uważają za idealne, tylko ze względu na swój wygląd. To dobrze, że to podszyw :) Czasem przyjemnie jest zrzucić winę na coś lub na kogoś, ale czy to coś zmienia ?

Gość Obcy ziom
Reinkarnacja to mocny patent, dobrze jest w nią wierzyć ale rodzice źle mnie na stawili :(

Gość obcy ziom ja mam
tak, wyglad niestety ale jest w tym momencie wazny. kurwa, nie jest ze mna zle, nie jestem brzydka, ulomna, ale moglam trafic lepiej, a ile jest brzydszych ode mnie?? to jest niesprawiedliwosc! i z ktorej strony bysmy chcieli, nie zwalimy tego na ludzi. popatrzmy na inteligencje zatem, ktos rodzi sie z malym rozumkiem a ktos zostaje noblista w scislej dziedzinie :O takie moje przemyslenia na dobranoc :O p.s. nigdze nie pisalam ze wierze w chrzescijanskiego boga

Gość Obcy ziom
Mama mnie nie nauczyła, że do obcych nie można mówić brzydkich słów bo można trafić na takiego złego pana, który częstuje zatrutymi cukierkami. :(

Jesteś sobą czy swoimi rodzicami ? Czy reinkarnacja nie wydaję Cię się bardziej logiczna niż Chrześcijaństwo ?

Gość Obcy ziom
Ja mam nadzieję, że po śmierci zmienię się w szczura. Na nic lepszego mnie nie stać...