Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca sie....

moj maz i moj dykemat:-(

Polecane posty

"skoro Ci powtarza jaka jesteś piękna to znaczy, że naprawdę Cię kocha" Naprawdę kobietom niewiele potrzeba by każdemu uwierzyły że kocha :O

Gość zastanawiajaca sie...
nie jest lysiejacy.... to po pierwsze. a pozatym fakt,to ze nie pracuje faktycznie obrzydzilo mi jego wyglad.Tzn nie jest tak ze sie zapuscil,zarusl i brzuch mu urusl,to nie tak.Jest normalnym facetem tylko rozleniwionym.Nie jest jakis oblesny,bez przesady Ogolem jest spoko,ale ...no wlasnie..To nierobstwo. obserwowalam innych facetow,pracujacych i chyba z tego powodu atrakctjniejszych dla mnie. A to ze mowi mi ze jesrem piekna to id zawsze mi to mowi,nie tylko teraz by mnie udobruchac.on od zawsze taki byl. Pozatym sama jestem swiadoma swojej atrakcyjnosci i gdybym chciala to mysle ze nie mialabym wiekszego problemu ze znalezieniem innego,ale ja tego nie chce....jeszcze. dzis przed wyjsciem do pracy po raz kolejny wygarnelam mu co o tym mysle.Moze w koncu zrocumial bo nie przebieralam w slowach.Az sam potem przyznal ze mu glupio i wstyd przedemna,ze zaczyna sie czuc jak piate kolo u wozu.I powiedzialam mu ze nie bede mu zostawiac kasy,przyznal mi ze mam racje....ech niewiem na ile to sie zda....

Gość nceownvjce
jezzuuuuuuuu, dziewczyno: ZARÓSŁ a nie zarusl i brzuch mu URÓSŁ- a nie urusl poza tym KŁÓCIŁ a nie klucil, jak wczesniej ktos napisal. nie wiem, jaki jest ten twoj facet, ale jak moja zona miala byc analfabetka, to zniecheciłoby mnie to bardziej niż epitety, którymi opisujesz swojego męża

on jest zapatrzony we mnie jak w obrazem...jak mam focha on zawsze mnie udobrucha,poklucimy sie to zawsze pierwszy wyciaga reke,budzi mnie buziakiem,sniadanie do lozka,niczego mi nie zaluje,patrzy na mnie wciaz zakochanymi oczami...wiele by wymieniac.ma zalety,no ale....

i zawsze...ZAWSZE znajdzie sie ktos kto wytyknie bledy...masakra,to juz tu norma.

Gość nceownvjce
masakra,to juz tu norma twoje błędy to norma. atrakcyjność to nie tylko zgrabny tyłek i cycki. wymagasz od swojego meza - i bardzo dobrze. zastanow sie jednak, czy rzeczywiscie jestes taka idealna - bo dla wielu tych atrakcyjnych, ogolonych i dobrze zarabiajacych mezczyzn - gdy np napiszesz im mail czy sms w takim stylu - moga stracic zainteresowanie Tobą. chyba, ze będą się kierować tylko wyglądem zewnętrznym, o ktorym piszesz, że jest atrakcyjny.

Gość katarzynnkaa
zastanawiajaca sie.. > dlaczego masakra? Błędy powinno się tępić, a osobom które je robią, powinno się to wytykać. Nie potrafisz poprawnie pisac to zainstaluj np. Firefoxa, który podkreśli Ci błędy.

pisze z telefonu

Gość moj nick jest czarny
inteligencja kobiet mnie powala

A przyszło ci do głowy tępa kobieto że gość jak stracił dobra pracę mógł wpaść w depresję? jak mu trujesz dupę i dajesz do zrozumienia że jest leń to tym bardziej gościa dobijasz i robisz z niego pierdołę. Jeszcze trochę i go wykastrujesz psychicznie. Jak zarabiał dobrze to był atrakcyjny a jak od 6 mc nie znalazł pracy to pierdoła i leń? Wiesz że masz mentalność utrzymanki?

Gość katarzynnkaa
"Wiesz że masz mentalność utrzymanki? " Ehahahah... Autorka może i jest debilką jesli chodzi o poprawną polszczyznę, ale to co napisałeś jest nie mniejszym debilizmem. Facet obibok, nie pracuje, złopie piwska, a pieniądze które ona mu zostawi on wydaje na piwa, wciąż śpi, a Ty piszesz że ona ma mentalność utrzymanki? :D:D:D I co jeszcze? Że ma się obchodzić z nim jak z jajkiem, nic nie wspominać o braku pracy, nie rozmawiać o pieniądzach, bo biedaczek jest wrażliwy i zamknie się w sobie jeszcze bardziej i wtedy już w ogóle nie znajdzie pracy? :D:D:D Autorko - praca jest. Zawsze jest. Pieniądze leżą na ulicy, trzeba się tylko po nie schylić. Twój mąż nie ma pracy pewnie dlatego że wybrzydza. Moja znajoma gdy straciła prace w banku, zatrudniła się w McDonaldzie, bo wiedziałą że pensja męża to za mało żeby utrzymać całą rodzinę. Ciekawe myśliciel czy tak samo gadałbyś o kobiecie, która nie ma pracy, śpi so południa, pije piwska, a mąż utrzymuje ją. Też powiedziałbyś, że skoro męzowi to przeszkadza, to ma on naturę utrzymanka? Hahahaha

katarzynnkaa zauważ że on nie ma pracy całe 6mc. Zauważ ze ona zaczęła "spoglądać " z zazdrością na pracujących :) On stracił atrakcyjność bo nie przynosi pieniędzy do domu. On jakoś podobno te obiady robi jakoś z dziećmi jest... A to że nie chce iść do byle jakiej pracy? Jak nieźle zarabiał i stracił pracę jak pisałem może mieć depresję. To choroba i to poważna, powiem więcej śmiertelna. Albo kalkuluje że jak pójdzie to do lepszej będzie mu trudno wrócić. Zresztą autorka pisze że on dorywczo coś robi więc też nie tak do końca że nic... A to co piszesz że praca jest to bzdury. W kraju w którym jest bezrobocie oficjalne ok 14% a nieoficjalne 25% pracy nie ma. Nie każdy ja dostanie i ludzie naprawdę długo i mozolnie szukają i nieraz z mizernym skutkiem. A MC też nie wszędzie jest i nie wszędzie daje pracę więc nie pitol frazesów ryżego i spółki.

Gość no googy ale
z Ciebie przystojniak, az sie nie moglam nap[atrzec.