Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

salatkaOwocowa

zareczylam sie!:)

Polecane posty

Gość kawa_zmlekiem
Gratulacje:)) ile czekałaś ? ja tez czekam . Jestemy juz 5 lat razem ale o zaręczynch myślę tak od 2 lat:) Nie wiem czy sie doczekam buuuuuuuuuuuuuu

Gość kawa_zmlekiem
Gratulacje:)) Ile czekałaś ?? Ja też czekam juz 2 lata chociaż razem jesteśmy 5 lat Nie wiem czy się doczekam buuuuuuuuuuuuu

Gość manio ciekawski=)
Zapewne były wymuszone i niedługo o tym, tutaj przeczytamy :D

Gość weacfawe
Gratuluje :) Szczęśćia 🌼

dziekuje:) na moim K. niczego nie da sie wymusic. zdradzil mi ze planowal to od dwoch miesiecy wszystko a czekalam na zareczyny 5 lat i 9 miesiecy:)

Gość śpiewaj
Jakie wymuszone, Sałatka jest pewnie spoko babka i nic dziwnego, że jej meno chce się hajtnąć :D Gratulacje :D

dziekuje:) moj juz Narzeczony powiedzial ze drugiej takiej nie znajdzie i musial sie juz zbierac bo bal sie ze sie wkurze tym czekaniem i uciekne:)

Gość daaaaa
a na co tu tak czekac? to taki zaszczyt jak mezczyzna sie oswiadcza? piszesz o tym tak, jak by od tego zalezalo twoje zycie.

Gość śpiewaj
a ty piszesz, jakby cię dupsko bolało bo dziewczyna jest szczęśliwa:(

Gość daaaaa
mnie to zawsze smieszylo, ze kobiety tak na to czekaja, podniecaja sie jak to sie juz stanie. kilka miesiecy temy moj facet tez sie oswiadczyl, ale dla mnie to byla naturalna kolej rzeczy. kochamy sie, bylismy ze soba kawal czasu.

Gość kawa_zmlekiem
no mam nadzieje że się doczekam :) a gdzie się oświadczył?

Gość manio ciekawski=)
To oczekiwanie na ślub, śmieszne jest, gdy nic za tym nie stoi, poza próżnością i bezmyślnością. Gdy podstawą tych oczekiwań jest uczucie, wspólne plany, to jest to całkiem poważna sprawa. Ja co prawda, za zaręczynami, ślubami, nie przepadam, ale ostatecznie chodzi tu o związek, by był trwały i dawał satysfakcję obojgu ludziom.

a skad ty niby wiesz jaki jest moj cel zycia? g***no cie powinno to obchodzic. chcialam sie podzielic tylko moim szczesciem. boli cie to? moze zazdroscisz?

Gość Marek25
Gratulacje i nie przejmuj się tymi kafe kurwami. Zazdroszczą ci tylko. Trzymaj się i walcz o związek aby był coraz lepszy.