Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamis

dieta diamondów zaczynamy od dzis

Polecane posty

witam moze jest ktoś chetny na wspólne odchudzanie z diamondami?zaczynam diete od dzis i mysle ze z kims zawsze łatwiej walczyc mozna sie wymieniac przepisami no i jest razniej zawsze mozna troche pomarudzic :) byłam wczesniej na innym diamondowym topiku ale po pierwsze zrezygnowalam po trzech tygdodniach diety a po drugie topik od dluzszego czasu opuszczony :( wiec gdyby byl ktos chetny to zapraszam bedzie fajnie z kims pogawedzic :)

Gość kasia@28
ja bym sprobowała ale jest tyle opisow i kazdy inny wiec nie wiem ktory jest ten dobry :

ja kupilam książke mai błaszczyczyn tam jest dokładnie opisane co i jak wiec wiem w sumie o co chodzi ale z kims zawsze lepiej niz samemu tak jak pisalam wczesniej bylam na tej diecie jakies 2 tygodnie schudlam okolo 3 kg ale potem przestalam i waga wrocila :( teraz chce zrzucic jakies 5 kg do konca lipca jak sie uda a tak w ogóle to okolo 8

Gość kasia@28
nie mam ksiazki wiec nie zaczne bo nie wiem ktory opis diety jest dobry moze znasz linka do stronki ktora jest odpowiednia do diety?