Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alexan

Sprawa Miłości

Polecane posty

Chciałabym prosić o pomoc. Sprawa jest następująca. Więc jakieś 2,5 roku temu poznałam chłopaka, jest On obcokrajowcem, przyznam się od razu że zakochałam się w Nim, co prawda jesteśmy przyjaciółmi. Te bardzo częste spotkania Mi nie wystarczają chciałabym aby między nami coś więcej było nie mówię tu o sexie, bo i tak go uprawiamy. Tylko są 2 problemy po pierwsze nie wiem jak sprawdzić czy on czuje do mnie jakąś sympatie jako do przyjaciółki czy coś innego, a po drugie on ma dziewczynę zwierzał mi się że ją kocha ale Ona zaczyna Go denerwować bo w nic Mu nie wierzy i wymyśla jakieś dziwne akcje (czytałam Jej eski jakie przysyłała Mu). Bardzo proszę o pomoc z góry dziękuję.

To co Mam Rozwiązać tą przyjaźń tylko dlatego że uważacie że to chora sytuacja? Mam cierpieć z tego powodu?

Gość NikolaW1275
Korzystaliscie z preparatu o nazwie Alexan? Bo szukalam informacji na temat tego produktu i nie wiem co myslec. Moze moglibyscie cokolwiek powiedziec mi o tym leku? Oplaca sie go uzywac, sa dostepne jakies zamienniki? Tutaj zanalazlam troche danych o Alexan: http://www.listalekow.pl/alexan/ - myslicie, ze to prawdziwe komentarze? Nie w smak mi sie i roztrwonic bezsensownie czesc swojej wyplaty, dlatego czekam na Wasze cenne rady. Dziekuje z gory za ewentualna pomoc.

Głupia poleczko, obudx się. Naprawdę myślisz, że obcokrajowiec mający dziewczynę mógłby cię pokochać? Przcież wszyscy na świecie wiedzą, że polki od razu rozkładają nogi. To jest nawet w oficjalnym przewodniku brytyjskim po Europie. Dla niego jesteś sex friend. Tylko do seksu i odskocznią. łatwa poleczką. P*****a i wróci do swojej dziewczyny, którą bardziej szanuje niż ciebie. Ty jesteś tylko przygodą.