Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonia75

coś nie hallo"

Polecane posty

Gość sonia75

powiedzcie jak to jest,,,w moim wyglądzie szału nie ma,tzn.jestem dość okrąglutka,figura klepsydra,po 30 ,mężatka,z przeciętną urodą,a przynajmniej raz w miesiącu mam propozycję randki z naprawdę przystojnymi facetami.To znaczy,nie mam złudzeń że chodzi im o jedno,,,o bzykanko w sensie

Masz tak zwany (słowo wyszło z mody) seksapil. Pamiętasz Marylin Monroe? Ona nie była chuda ani nawet szczupła. Po drugie - masz ok 30tki. Faceci wierzą że wtedy każda kobieta osiąga szczyt popędu seksualnego. Pytasz czemu tak jest - tak jest ponieważ pociąg seksualny jest potrzebny do przedłużenia gatunku. Czemu to Cię niepokoi? Bo nie masz na tym kontroli ...?

Gość sonia75
hm,,,kontroluję,to owszem co nie znaczy,że...no kurcze raz,że mnie to zawstydza,dwa,że nie byłoby sprawy,nie byłoby pokusy(a czasami się pojawia*i nie o seks tu chodzi,a raczej flirt?)

Gość 3r3r2r32
a może coś z tobą nie tak? w ym sensie że może wyglądasz na taką, no wiesz... bo to dziwne, że ci faceci takie propozycje składają i nie chodzi tu o wygląd bo mogłabyś być bardzo atrakcyjna i młoda ale niekoniecznie faceci musieliby mieć śmiałość coś ci proponować szczególnie jeśli jesteś zajęta

Gość sonia75
TO znaczy,że jak?no przy takiej figurze raczej mini w pół uda odpada jeśli to sugerujesz,,i to nie także podchodzi facet i mówi,umówmy się na bzykanko.Po prostu proponuje kawę lub drinka.No ale nie czarujmy się,wiadomo o co idzie w domysle..