Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgaKoralik

On nie chce bez slubu - co mam zrobić?

Polecane posty

Gość AgaKoralik

Jest bardzo religijny i powiedział, że bez ślubu nie będzie seksu.. W dzisiejszych czasach być tak pruderyjnym?

Gość bhjbvhjbtwrvrt
zamienic na inny model :D

On nie chce bez slubu - co mam zrobić?" może jebnij ze swojego pustego łba w ścianę to może sie domyslisz co masz zrobić? Chociaż i tak myślę że pod czaszką u ciebie tylko karton-gips :P

Gość varietygirl
Jesli go kochasz uszanujesz jego wolę, przekonania - na tym polega miłość. A jeśli Ci to nie odpowiada to nie zawracaj chłopcu głowy - znajdzie sobie dziewczynę która uszanuje jego zasady.

Gość varietygirl
Swoją drogą: Seks tylko z osobą z kórą spędzi się reszte życia to dla Ciebie pruderia???Nienormalna jesteś:/

Gość oo jak ja bym chciala
takiego faceta spotkac..marzenie. az dziwne ze tacy wogole istnieja.

Gość królowa naukowa
"On nie chce bez slubu - co mam zrobić?" Zrób sobie sama. Bez ślubu i bez niego.

Gość dfgdfgfhgj
jakie te dziwy się glupie. jak kocha i szanuje i cche czekac do slubu to źle, jak chce pieprzyc bez slubu i bez zobowiązań to też Źle, no jestescie takie glupie ze szok. jak facet potraktuje was jak szmatę, pieprzy przez 5 lat i porzuci przed samym slubem to jęki i żale na forum, ze facet to świnia; a jak raz na milion uda wam sie trafic na wartosciowego co was szanuje i nie cche was wykorzystac, to też wam nie pasuje.