Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KARTOOxena

pomocy

Polecane posty

Gość KARTOOxena

Witam wszystkich. Mam pytanie bo sama już nie wiem czy sobie wkręcam czy jednak jest to możliwe. 21.04 doszło do stosunku pomiędzy mną a moim chłopakiem (miałam wtedy jeszcze końcówkę okresu) kolejny przyszedł normalnie w terminie po 26 dniach i był tak samo obfity jak zwykle, przynajmniej tak mi się wydaje. Po okresie mimo wszystko wkręcałam sobie, że możliwe jest to żebym była w ciąży (jestem straszną panikarą) więc zrobiłam 1 test ciążowy - wynik negatywny po około tyg, zrobiłam 2 - wynik znowu negatywny później jeszcze jeden i tez negatywny ( dodam tylko, że żadnego testu nie zrobiłam rano ) kolejny okres dostałam duuużo prędzej bo już po 20 dniach .. zaczął się lekkimi plamieniami w niedziele wieczorem i skończył tak samo w piątek.. denerwuje mnie to, że wystąpił tak szybko i wydaje mi się, że nie był tak obfity jak zawsze... może to dlatego, że cykl byl krótszy .. a może jednak mogę byc w ciązy ? POMOCY

Gość buahahhaaahha
HAHAHAHAHAHHHA NIE DOUCZONY BACHORZE tak bedzie miala trojaczki:O:O

Gość czytaj i licz
to idz na beta hcg jesli testom nie wierzysz.

Gość KARTOOxena
nie jestem bachorem mam 25 lat, ale tak jak już pisałam jestem straszną panikarą tym bardziej, że współżyć zaczęłam od niedawna.

Gość OzesTy
Hehehehehe co za baba 25 lat i taka głupia?????? Hmmmmmnn z jakiej wsi tys ??