Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qrsywa

Znowu grzebał w moich rzeczach

Polecane posty

Gość Qrsywa

Po raz kolejny wziął do reki mój telefon i przeglądał moje prywatne rzeczy. Przesłał sobie na telefon z galerii moje fotki w bieliźnie oskarżył o zdradę i nazwał dziwką. :( Prawdopodobnie o tym że mam takie swoje prywatne zdjecia powiedział mojej rodzinie. Czuje sie jak zgwałcona Nienawidzę takiego chamstwa. Po raz kolejny okazał sie łajdakiem, który nie ma do mnie szacunku. Nie mogę czuć sie swobodnie nawet we własnym domu.

Gość kawa_zmlekiem
Kto?

ktos go kiedys zranil i dlatego jest taki nieufny czy sam jest flirciarzem do entej potegi i dlatego oskarza ciebie?

Gość moj nick jest czarny
dobrze ze masz dom!

ip zamazano

pomiec tez zamazno

Gość Qrsywa
mój partner :( Zawsze powtarzam że to jest moja rzecz że jesli chce coś wiedziec niech zapyta!!! kurwa znowu wlazł po raz kolejny tam gdzie mu nie wolno...buciorami:(

Gość Anna7703
Ja jednak nie mialam i nie mam tajemnic przed partnerem....

Anna7703 ja tez nie mialam...ale jak mam miec awanture z byle powodu to wole klamac, tak jest latwiej

Gość Qrsywa
Anna a ja mam nie mam ochoty by widział np takie zdjecia. Malo tego mam do takich tajemnic prawo!!!!! Zrobilam je dla siebie nie dla jego widoku. Nienawidze go za to:(

Gość Qrsywa
Mało tego całą awanturę zaczął podczas kiedy ja sobie siedziałam przy drinku z siostrą. Wszystko wywalał przy niej...myslałam ze go zabiję!!!! Dupek dupek dupek

Gość think again
ten związek jest do dupy tak jak i facet zresztą

Gość kicia.kizia/
Nie rozumiem po co wogole jestes z tym facetem, skoro jest takim dupkiem.Dawno kopnelabym go w dupe,a ty albo jestes masochistka,albo jestes zwyczajnie glupia ze dajesz sie tak traktowac.

sory .ale kto normalny robi sobie zdjecia w bieliznie dla siebie ja nawet jak kupuje to przymierzam ladnie lezy to kupuje . A takie zdjecia trzymam tylko dla chlopaka nie dziwie sie ze sie wkurzyl .mogl tego nie rozpowiadac wszystkim tylko wyjasnic z toba to akurat jego wina ale ty tez swieta nie jestes .

Gość Qrsywa
nikos skoro mi nie ufa to po kiego koorwa diabła jest przy mnie. Wiesz co zrobiłam wypchnełam go za drzwi i kaząłam sie wynosić a on błagał zebym mu wybaczyła:O skoro jestem winna niech mnie zostawi w spokoju!!!! Miałam mu zamiar kiedys dac te fotki ale reakcje przewidziałam przy pierwszej kłótni byłabym dziwką!!!

Gość Qrsywa
faceci to skurwysyńskie szuje. Pokaz mu siebie a i tak cie odpowiednio określi.