Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kżoana Drupa

Ideał mężczyzny...

Polecane posty

Gość Kżoana Drupa

Mój ideał mężczyzny: - kolor włosów: rudy ( bo ładnie błyszczy w słońcu ) , blond ( kojarzony z arystokracją ) i ewentualnie jasny brąz ( lubię zbierać kasztany ) - kolor oczu: zielone ( kojarzone z kotami , a koty są szlachetne ) lub niebieskie ( bo takie ma książę William ) - wzrost: 190 - 210 cm. - zawsze marzyłam, by zostać koszykarką, niestety moje 158cm. wyklucza moje marzenie, ale dzięki wzrostowi mojego partnera jest szansa, że dzieci osiągną wyżyny w karierze sportowej - zawód: weterynarz ( bardzo kocham zwierzęta więc lepiej żeby i on je kochał ) , przedszkolankarz ( bo kochają dzieci ) , klaun w cyrku ( również z tego powodu ) oraz piosenkarz ( żeby kochał muzykę ) - zawód, który z miejsca skreślam to: piłkarz ( nie lubię przepoconych śmierdziuchów ) , żul ( lubię porządek ) , smakosz piwa ( mam awersję do reddsów japkowych ) , hycel ( :o ) , kafeterianin ( bo większość to 40 letnie prawiki ) - penis: 1. mały ale wariat , 2. stary ale jary , 3. grube lolo , 4. prawiczek - niedojda , 5. prawiczek żądny umoczenia , 6. parówka berlinka wiek delikwenta: od 20 do żywotności i oznak życia.

Gość Kżoana Drupa
up

Gość Kżoana Drupa
Czy tylko ja mam swoje ideały? :o

Jeśli się podzielę moim ideałem, to mnie tradycyjnie zjadą. :)

Gość takajedna co cięto obchodzi
no nie tylko ty - tylko, że mój ideał mężczyzny powinien mieć tylko dwie cechy podniecać mnie nieprzytomnie intelektualnie i wzbudzać porządanie - poza tym "wszytko" da się jakoś posklejać :) "Wszystko" jest w cudzysłowiu bo to niepoważna wypowiedź jest :P

Gość Kżoana Drupa
zoko334 a szukasz żony czy dziewczyny do ruchańska? Dek@ próbuj. :P

@Dek przestań - niech tradycji stanie się zadość heh dawaj :)

Gość Kżoana Drupa
takajedna co cięto obchodzi ja nie wiem czy bym taką taśmę znalazła żeby posklejać. :o Ale zauważyłam, że jeśli facet nie odpowiada moim kanonom to tak czy siak okazuje się w końcu zwykłym chujem. ;/

Gość prawiczekmłody.
1 . DZiewica - nie lubie zużytych szmat 2 Oczy niebieskie badz ciemne 3. Sylwetka - obojetne .. wazne by nie była gruba ( nie wiecej niz 57 kg ) 4 . wiek . Do 20 lat .. Starsze to już sie sypią . 5 . Charakter, usposobienie - spokojny , by nie była wariatką jak doda 6. zawód obojetne . moze byc modelka . Nie lubie koszykarek, siatkarek i pływaczek

Gość zoko334
zoko334 a szukasz żony czy dziewczyny do ruchańska? to drugie . po co mi żona ?

Heh. Zeżrą mnie w butach, bo nie akceptują tego, czego potrzebuje kobita, ale dobra... - to samo co Ty, blondyn, rudy albo jasny brąz (czyt. Leo Vlasic-Klasan) - kolor oczu obojętny, kształt podobny do mojego :P (czyt. Leo Vlasic-Klasan) Musi : -kochać koty - musi gotować, bo ja wchodzę do kuchni raz na miesiąc - musi lubić robić za podnóżek - w łóżku wiedzieć, że najważniejsza jestem ja - być wysokim (czyt. Leo Vlasic-Klasan), bo też jestem niska - być spokojnym - pić w umiarze - albo nie pić wcale - nie palić, bo nienawidzę smrodu papierosów - być bezwarunkowo zakochanym w Murakamim - być informatykiem - albo psychologiem - kochać gry komputerowe i mobilne - mieć klatę (czyt. Leo Vlasic-Klasan) - w ogóle istnieć :)

@Dżoana - napisałam że to niepoważna wypowiedź była :P a tak naprawdę bardzo poważna - szukanie sobie partera masz zamiar zamienić w wyścigi konne ?? będziesz punktować i ten który dostanie najwięcej punktów dostanie nagrodę - czyli ciebie ?? Kochanie to nie tak - jak spotkasz właściwego mężczyznę to najpierw cię piorun strzeli a później będziesz analizować czy cię spalił czy tylko podwędził tyłek :)

Gość Kżoana Drupa
prawiczekmłody. prawie odpowiadam tym kanonom :P , ale...po chuj to? :P zoko334 aaa, no to już se możesz iść.

kurcze w sumie dziewczyny macie rację - z tymi wyliczankami - tylko co będzie jeśli wasz wymarzony facet na dziesięc punktów będzie spełniał 6 już się nie nada ?? a jeśli się zakochacie właśnie w takim ?

@Kżoana nie wywalaj go - on i tak nie ma nic do powiedzenia pewnie heh:)

Gość zoko334
żona chce dzieci , a ja dzieci nie planuje .

Gość zoko334
a co sadzicie o moim ideale ? Daje rade ?

podisuję się pod :) cyt: musi lubić robić za podnóżek - w łóżku wiedzieć, że najważniejsza jestem ja

Już był taki, co spełniał owe 6 na 10... Po tym dochodzę do wniosku, że musi być jednak 100%. :(

Gość Kżoana Drupa
Leo Vlasic-Klasan ❤️❤️❤️👄👄👄 Dobry masz gust, hahaha. ;) Ale powiem Ci, że nie są to jakoś MEGA udziwnione marzenia, także może da radę. :P A ten Leo wolny? Może do niego podbij, co to za ciort w ogóle bo tylko fotę w necie oblukałam, no to mniam. :D

zoko334 forum jest od gadania a nie oglądania heh nie otwieram linków od nieznajomych - opisz ją heh:)

Gość Kżoana Drupa
takajedna co cięto obchodzi - raz mnie już strzelił i do tej pory mam pierdolnik na głowie od tego wstrząsu. :D:D:D

oj to pewnie trudno będzie znaleźć ideał - ale powodzenia - uciekam kobietki :)

Gość Kżoana Drupa
ej on wkleił jakiś link ? bo mnie się nic nie wyświetla , o jaki ideał chodzi ? 😭

Kżoana Drupa Ciort jest chorwackim modelem. Ma 26 lat. Jest piękny. Mam wszystkie jego zdjęcia, jakie udało mi się wynaleźć w necie. Mam też wideło, na którym robi pompki. :D Ma dziewczynę. :O😭

@Kżoana hahah :) tak to już jest z nami babami hehe :) narka kobiety :)

Gość zoko334
trudno ją opisać . To kobieta anioł , piękna , zdecydowana, bez kompleksów .

Gość Kżoana Drupa
Dek@ no właśnie zauważyłam, że się wyświetla modelcośtam, ale już nie szukałam dalej... Dawaj to wideło, nam się też coś od życia należy, haha. :D:D:D Ładna chociaż ta jego bździągwa? :( takajedna co cięto obchodzi łeee, no wiesz co?😭 Paaaaa. :D:D:D

Gość Kżoana Drupa
zoko masz jej foto?