Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slawomir 32

nagosc u dermatologa

Polecane posty

Gość slawomir 32

Mam 32 lata. Bylem ostatnio u pani dermatolog.zapisala mi masci i kremy pomogly w 100%.ale chodzi mi o cos innego.pani doktor kazala mi sie rozebrac do naga,kompletnie.na dodatek po chwili zadzwonil telefon i pani doktor przez ok 2 minuty rozmawiala a ja wciaz stalem przed nia nago,po chwili zapukala i weszla do gabinetu inna lekarka i tez przez chwile rozmawialy.bylem troche zdziwiony ale moze to tak wyglada u lekarza?nie choruje nie chodze do lekarzy,ten raz byl pierwszy od dawien dawna.czy ta pani doktor dobrze siew zachowala?czy inni pacjenci tez mieli takie sytuacje?czy to byl jakis zbieg okolicznosci?

Gość nie ma takiej opcjii
Ja się rozbierałam stopniowo, najpierw góra, górę ubrałam, potem dół, ubrałam. Nikt nie pchał się do gabinetu w czasie badania. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Narobiłabym krzyku.

Gość szasza677
ale tak zupelnie nago? z pyrtolem na wierzchu?

Gość slawomir 32
no tak,kompletnie nago...dziwna to byla sytuacja dla mnie

Gość nago u dermatologa
ja też byłem u dermatologa i musiałem rozebrać się do naga.mam 16 lat więc na badanie musiałem iść z rodzicem. poszedłem z mamą. miałem krosty na całym ciele rękach, nogach, plecach, również w okolicy intymnej. wszedłem do gabinetu powiedziałem o co chodzi i pani doktor kazała mi wejść za parawan i rozebrać się ze wszystkich ubrań czyli do naga.byłem trochę skrępowany żeby rozebrać się do naga przy mamie ale cóż nie miałem wyjścia. rozebrałem się za parawanem ze wszystkiego zdjąłem bluzę, koszulkę, spodnie, buty, skarpetki oraz majtki. byłem badany nago dość długo bo ok 25 min. cały czas przy badaniu była obecna moja mama. wstydziłem się stać nago przed matką i lekarką, ale na szczęście w gabinecie było dość chłodno a ja jeszcze stałem na bosaka na zimnej podłodze to nie stanął mi mój penis.

Lekarz to lekarz - niejedno w zyciu widział (tak mówiła moja pani derma, gdy u niej byłam i narzekałam na skrępowanie;)). W rozebrnaiu nie ma nic dziwnego, za to rozmowy przez tel w czasie, gdy golas stoi i się spala ze wstydu to wyjątkowa finezja;).