Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 slawomir 32

nagosc u dermatologa

Polecane posty

Go艣膰 slawomir 32

Mam 32 lata. Bylem ostatnio u pani dermatolog.zapisala mi masci i kremy pomogly w 100%.ale chodzi mi o cos innego.pani doktor kazala mi sie rozebrac do naga,kompletnie.na dodatek po chwili zadzwonil telefon i pani doktor przez ok 2 minuty rozmawiala a ja wciaz stalem przed nia nago,po chwili zapukala i weszla do gabinetu inna lekarka i tez przez chwile rozmawialy.bylem troche zdziwiony ale moze to tak wyglada u lekarza?nie choruje nie chodze do lekarzy,ten raz byl pierwszy od dawien dawna.czy ta pani doktor dobrze siew zachowala?czy inni pacjenci tez mieli takie sytuacje?czy to byl jakis zbieg okolicznosci?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie ma takiej opcjii
Ja si臋 rozbiera艂am stopniowo, najpierw g贸ra, g贸r臋 ubra艂am, potem d贸艂, ubra艂am. Nikt nie pcha艂 si臋 do gabinetu w czasie badania. Nie wyobra偶am sobie takiej sytuacji. Narobi艂abym krzyku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szasza677
ale tak zupelnie nago? z pyrtolem na wierzchu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slawomir 32
no tak,kompletnie nago...dziwna to byla sytuacja dla mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nago u dermatologa
ja te偶 by艂em u dermatologa i musia艂em rozebra膰 si臋 do naga.mam 16 lat wi臋c na badanie musia艂em i艣膰 z rodzicem. poszed艂em z mam膮. mia艂em krosty na ca艂ym ciele r臋kach, nogach, plecach, r贸wnie偶 w okolicy intymnej. wszed艂em do gabinetu powiedzia艂em o co chodzi i pani doktor kaza艂a mi wej艣膰 za parawan i rozebra膰 si臋 ze wszystkich ubra艅 czyli do naga.by艂em troch臋 skr臋powany 偶eby rozebra膰 si臋 do naga przy mamie ale c贸偶 nie mia艂em wyj艣cia. rozebra艂em si臋 za parawanem ze wszystkiego zdj膮艂em bluz臋, koszulk臋, spodnie, buty, skarpetki oraz majtki. by艂em badany nago do艣膰 d艂ugo bo ok 25 min. ca艂y czas przy badaniu by艂a obecna moja mama. wstydzi艂em si臋 sta膰 nago przed matk膮 i lekark膮, ale na szcz臋艣cie w gabinecie by艂o do艣膰 ch艂odno a ja jeszcze sta艂em na bosaka na zimnej pod艂odze to nie stan膮艂 mi m贸j penis.

Udost臋pnij ten post

Lekarz to lekarz - niejedno w zyciu widzia艂 (tak m贸wi艂a moja pani derma, gdy u niej by艂am i narzeka艂am na skr臋powanie;)). W rozebrnaiu nie ma nic dziwnego, za to rozmowy przez tel w czasie, gdy golas stoi i si臋 spala ze wstydu to wyj膮tkowa finezja;).

Udost臋pnij ten post