Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

świetny był wcozraj grilek

Polecane posty

A co bylo na grillu? Ja wole ognisko, ale w sumie nie ma wiekszej roznicy. My pieklismy sobie karkoweczke

Gość kafeterianie_z_kafe
:D przez pomyłke dałaś na grila kiełbaske swojego faceta ?

Gość wierzymy wierzymy
zawzięcie zwlaczałaś tu swoje podszywy ale co tam, grillek był i już :D

Gość Tomek16@
chciałbym dotknąć twoich cyców :(

jenifer ty caly dzien siedzisz na kafe?nie masz dziecka meza zeby sie niby zajac?a jak masz to wspolczuje zaniedbujesz rodzine,pewnie nawet obiadu nie potrafisz ugotowac.

to już wasz problem że nie odróżniacie moich podszywów ,mnie tu wczoraj nie było ,dzisiaj pierwszy raz wchodzę.Na grilku karkuweczka ,kielbaski ,szaszłyki i pieczone ziemiaczki

Gość Tomek16@
jennifer podesłałabyś mi na mail swoje zdjęcie w bieliźnie? bardzo proszę :(

Gość Tomek16@
dlaczego mnie ignorujesz? :(

gdybym pytał o kafelki, mięso, węgiel na grilla, zegarek to byś odpowiadała chętnie. Jeśli chodzi o pytania głębsze uciekasz. Wnioskuję, że brakuje Ci uwagi i zainteresowania w realnym życiu. Opisując swoje życie, czy tam fantazje jak piszą inni - nie zyskasz uwagi ani akceptacji. Znaczy zyskasz uwagę, ale ja bym takiej uwagi nie chciał ;)

zresztą co tu dużo mówić większośc z was wie więcej odemnie tzn.co robie ,jak żyje ,jaki mam charakter i te niestworzone ploty...

Gość Tomek16@
kochałbym cię :(

Tomek idz do szkoły;) To jest twoja opinia i masz do niej prawo ja sądzę jednak inaczej;) ale niekoniecznie muszę Cię o tym uświadamiać

Gość Tomek16@
16 to obwód mojego zaganiacz w centymetrach, edukacje mam już za sobą :classic_cool:

ja tam nie wiem, opieram się na tym co widzę i czytam. Interesujące jest to, że kobieta, która teoretycznie powinna wieść spokojne, dobre, luksusowe (subiektywnie) życie zajmuje swoją uwagę forum internetowym. Opisujesz tu całe swoje życie. Ja tego nie rozumiem, więc pytam o co chodzi? Nie podejmiesz nawet próby wytłumaczenia?

jedyny sensowny na pewno jest to kwestia przyzwyczajenia to forum uzależnia ;) jesteś tutaj za krótko żeby zrozumieć istotę tego forum i to co tu się działo sprzed laty.To fakt lepiej by było ,żebym tu nie wchodziła i zamierzam to zmienić i tak zmieniejszyłam już częstotliwość wchodzenia ;)

Gość :D:P
jak sie ma blyszczyk zamiast kory mozgowej to sie nie odpowiada na glebsze pytania:P