Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fruskaaaska

Moja kolezanka jest otyła nosi rozm 50, a wyżywa sie na wszystkich ze jest gruba

Polecane posty

Gość Fruskaaaska

Znam ją juz ok 10 lat, nie jest to żadna moja przyjaciółka tylko koleżanka. często spotykamy się z paczką na jakims grillu czy imprezie i widzę ze jest tak pazerna na jedzenie ze aż wstyd. Nakłada sobie porcje jak dla faceta, polewa wszystko majonezami i sosami i potrafi tak wpierdzielac bez przerwy. Jak ona je to nikt nie ma prawa jej przeszkadzac, mówic do niej ani o coś prosic bo zaraz się wydziera "chyba teraz jem nieee!!!!" Jakby ktoś jej zabrał kiełbaskę to by chyba zamordowała. Dla niej jedzenie to świętosc. Normalnie szok taka jest gruba i je bez opamiętania. W następnym tygodniu ma isc na chrzciny i w piątek chodziłyśmy szukac jej sukienki (ja, ona i jeszcze jednak kolezanka) i wiecie, że nic nie znalazłyśmy w rozm 48 się nie zmieściła a większych nie bylo, rozm 50 to juz same babcine kiece a jej takie nie pasują bo chciałaby cuda na patyku i od razu złosc na nas bo nic dla niej nie ma, a co my jestesmy winne że ona taka gruba i nie ma na nią ciuchów. Ale wiadomo musiała się na kimś wyżyc. A jej wzrost to 168cm, ile waży to nie wiem bo nie pytam. Ale z takim rozmiarem to pewnie ze sto. Jak się wciskała w tą sukienkę 48 to mało nie płakała wiadomo że chciałaby wyglądac ładnie ale przecież na swoje życzenie tak wygląda. A najgorsze jest to że od razu miała focha na mnie i tą drugą koleżankę ze my szczupłe a ona nie. Jeszcze ta druga koelżaka powiedziała do niej żeby ograniczyła słodkie to na pewno uda jej się troche schudnac, a ta do niej z buzią że może ma się zagłodzic wtedy będziemy szczęsliwe. Nikt nie chciał dla niej zle tylko chciałysmy pomóc ale oczywiscie nasza wina bo dla niej sukienki nie ma. No było w piątek a wczoraj znowu był grill i juz szczęsliwa znowu się obżerała bo jedzenie pod nosem. Może powiecie, że obgaduje ale mówie wam wkurza mnie to bo rozumiem otyłosc z choroby czy coś, a ona jest otyła z obżarstwa i jeszcze złosc na kogoś ze w nic się nie miesci.

Gość ygcjmfxsdhy
trzeba było jej narobic obciachu w sklepie, skoro jeszcze ma do was jakieś pretensje

Gość JurKa z MarmurKa
rozm 50:D:D:D na bank wazy ze 120kg:D

Gość nakrętka od butelki
nie masz się czym przejmować, też bym się wkurzyła🖐️

To niech ma pretensje do siebie, a nie do Was. Nie chodź nigdzie więcej z nią. Po co masz się wkurzać. A ona będzie się na Tobie wyżywać i wylewać swoje żale.

Gość Ekskluzywna Pralinka
trzeba było jej jasno powiedzieć że mogła tyle nie wpierdalać to by nie była taka gruba że nie byłaby w stanie się zmieścić w największy rozmiar a tak to może mieć pretensje tylko do siebie. czemu traktujecie ją jak jajko? jak ona do was z mordą to wy do niej też. może jak usłyszy kilka przykrych słów w przykry sposób (czyi tak jak ona sama do innych się zwraca) to w końcu pójdzie po rozum do głowy.

Gość dnvckjdsv
:O

Gość Ponetna laska z niej ;)
Niech nie zre tyle :)

Gość i wy ją zapraszacie
na grile, imprezy i na shopping ? Ogólnie musi być interesująca ! :D