Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cochise

Co dzieje się z wami dzieje kobiety?

Polecane posty

Na przykładzie fotka.pl (wiem że to niskich lotów portal ale można wyciągnąć jakieś wnioski, zapewne wiele z was ma tam konto) Wchodzisz na główna stronę i widzisz ok 50 zdj, w tym 45, są to zdjęcia gdzie laska tylko wygina się jak małpa w zoo. Co to w ogóle ma być? Jak można wymagać od facetów żeby nie lecieli tylko na wygląd, skoro tylko i wyłącznie to oferujecie? Ok, nie wrzucamy wszystkich do jednego worka, ale przerażająca większość :/ Dlaczego nie ma żadnej laski, która ma fotkę jak uprawia jakiś sport, ma jakieś hobby i się nim pochwaliła? Czy oprócz ładnej mordeczki i napiętych przez push-upy cycków macie coś jeszcze do zaoferowania w tych czasach?

Gość Ajmag
To nie szukaj na fotce durniu

Gość ola z fotki pllllll
z nami sie nic z nami nie dzieje ;)

Te które mają coś więcej do zaoferowania nie mają kont na portalach :)

Gość felampup
wiesz co, skoro tam wchodzisz to też nie jesteś lepszy:(

Gość ola z fotki pllllll
noo to teraz moge odpowiedziec :P Niestety jest jak psizesz, ale wlasciwie po co tam szukasz, po co zagladasz? Ja nie mam zadnego takiego konta w internecie, czy to fotka czy nk, fb. Nie kazdy ma potrzebe pokazywania się- a jesli juz ktos robi to w taki sposob jak opisany przez ciebie to tylko o nim swiadczy.

a co do konta to założyłem je przy okazji tego że kumpel jakieś tam koleżanki wysyłał które poznał i nie mogłem ich zobaczyć wszystkich, więc mam konto, bez żadnych zdjęć i danych i absolutnie niczego tam nie szukam :P Tylko takie małe spostrzeżenia, chyba że błędne, więc proszę poprawić :)

Noo, a co powiesz o zdjęciach przystojniaków z Fotki??:D Pierwsza zasada zaistnienia na portalu randkowym to atrakcyjna fotka. Niekoniecznie taka, gdzie masz kółka potu pod pachami, albo czerwoną z wysiłku twarz:)

Gość kości trup
pewnie, że błędne

Ja mam konto na fotce od wielu lat(założyłam je jak byłam gówniarą,naiwną i niezbyt mądrą jeszcze). Mam tam wieloletnich znajomych, zdjęcie jest bardziej formalnością. I owszem, większość użytkowników to dziunie pozujące na zdjęciach z wypiętą klatką piersiową, rozdające maksymalne oceny za zdjęcia wszystkim jak leci, czekające na słodkie komentarzyki. Ale nie każdy:)

Gość ja na wszystkich portalach
mam zdjęcia na których gorliwie uprawiam swe pasje i hobby :classic_cool: np. fota jak czytam książkę, siedzę w kinie, jestem na wystawie w muzeum oraz wyszywam serwetkę haftem krzyżykowym :classic_cool:

Gość Ajmag
co sie dzieje z kobietami na red tube widzialam jak lataja z golymi kuprami:p co z wami kobiety?

Gość nie ma takiej opcjii
Bo to przecież z założenia portal dla pustaków, co nie mają poza tymi cyckami wypiętymi nic do zaoferowania.

Ajmag- juz napisałem, że nie szukam tam laski ani żadnej znajomości, po prostu byłem zszokowany jak to wyglada

Gość zgryzot
na przeznaczeni.pl nie będzie lasek które się wypinają do zdjęcia. tam zdjęcia są ze smakiem i klasą.