Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama już wkrótce :)))

Wojciech Górczewski - Bochnia. Wasze opinie.

Polecane posty

Gość mama już wkrótce :)))

Wybieram się do tego lekarza, będę rodzić w szpitalu w którym pracuje. Ktoś miał z nim styczność?

Lekarz interesujący się pacjentką, jej dzieckiem. Sympatyczny, miły , mądry. Godny polecenia.

Gość marzenik
bardzo dobry specjalista ja rodziłam przy doktorze i jestem bardzo zadowolona, tak jak napisała poprzedniczka opieka nie kończy sie razem z urodzeniem dziecka wręcz przeciwnie po porodzie również opiekuje sie pacjentkom. polecam pana doktora

Gość Kamila32852
Wg mnie Wojciech Górczewski to najlepszy ginekolog, który mnie leczył. Prowadził moją pierwszą ciążę od początku, kierował na wszelkie badania, nawet tylko dla upewnienia się, dla bezpieczeństwa. Zalecał regularne wizyty i potrafił w sposób naukowy, kompetentny, ale i przystępny (czasem żartobliwie) odpowiadać na wszelkie pytania i wątpliwości. Po ciąży (niebawem minie rok) również pozostałam pod jego opieką. Żaden z moich z nim kontaktów nie był nieprzyjemny, dziwny, żenujący – jak to wcześniej się zdarzało u różnych ginekologów, od których miałam chęć tylko uciec z krzykiem. Doktor przyjmuje czasem do późnych godzin nocnych i oczy ma zmęczone, ale nie daje zmęczeniu wpłynąć na jakość swojej pracy. Jest uprzejmy, zachowuje kulturę w tych najbardziej krępujących konsultacjach (moje doświadczenia z innymi lekarzami są raczej negatywne). Co do mojej ciąży – poprowadził ją wzorowo, mimo że nie byłam pierwszej młodości, i nie było to najłatwiejsze zadanie. Bywałam panikarą, miałam wiele strachów, ale Doktor za każdym razem rzeczowo i spokojnie tłumaczył. Położne, z którymi współpracuje, to taktowne, ciepłe, rewelacyjne kobiety – rewelacyjne były w podejściu do mnie, pacjentki dość trudnej, i pewnie czasami dziwnej. Byłam abstrakcyjnie przygotowana przez rozmowy z koleżankami i internet, że trzeba będzie prawdopodobnie za coś zapłacić – lekarzowi i położnej - np. za obecność przy porodzie albo lepszą/ciągłą opiekę. Okazało się, że w tym przypadku nie, nie daliśmy nikomu ani grosza, a opieka refundowana z NFZ była na najwyższym możliwym poziomie, pewnie „zagranicznym”, jak wychwalane prywatne kliniki u zachodniego sąsiada. Bardzo serdecznie polecam więc również Szpital w Bochni – jak rodzić, to właśnie tam. Doktor Wojciech Górczewski potrafi to wszystko co jest do potrafienia w fachu lekarskim i kontaktach międzyludzkich. Świetny specjalista, przyjazny człowiek. Jestem mu ogromnie wdzięczna za nieocenioną pomoc w tym, żeby moja mała słodka córeczka bezpiecznie przyszła na świat. Dziękuję Panu Doktorowi Górczewskiemu, Paniom Położnym, wszystkim lekarzom, pielęgniarkom i pracownikom Szpitala w Bochni, którzy opiekowali się najpierw mną, a później nami, za ich pomoc. Są Państwo wspaniali w tym, co robią.

Gość gość
Tak zgadzam się to wspaniały lekarz i jako człowiek i jako świetny fachowiec w tym co robi. Pełen profesjonalizm a przy tym duże poczucie humoru. Interesuje się swoimi pacjentkami, cierpliwie odpowiada na pytania i jest dostępny w razie potrzeby o każdej porze. Przy nim naprawdę można czuć się bezpiecznie... Polecam... ☺