Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrowkaatomowka-bee

Dlaczego jak sie wali to wszystko na raz

Polecane posty

Gość mrowkaatomowka-bee

Musze zmienic mieszkanie, wyprowadzic sie, jesli nie uda mi sie znalezc nic do konca miesiaca tu gdzie mieszkamy, to bede tez musiala zmienic prace.Tyle zmian w jeden miesiac, wszystko na raz, czlowiek ciezko pracuje, stara sie a i tak ciagle pod gorke.Mozna oszalec.Tylko ryczec...sil juz czasami brak.

Gość no to rzeczywiscie tragedia
a na raka to nikt nie zachorował?

Gość mrowkaatomowka-bee
Tragedia czy nie, nie wiem czy uda mi sie znalezc, jak nie to i prace szybko bede musiala zmienic, zeby dalej zyc.Nie trzeba miec raka zeby sie zalamac.Wspolczuje nastepnym lokatorom tej wiedzmy, poza tym w opisie ogloszenia oszukuje i nie pisze prawdy.Nie pisze o tym ze nie ma wody pitnej i trzeba wozic albo kupowac, nie pisze tez, ze trzeba 50razy chodzic i prosic o wode ciepla do mycia.Mozna sie w niej tylko umyc.

Gość mrowkaatomowka-bee
Na poczatku nic nie mowila, dopiero jak sie wprowadzilismy, nie dosc ze jej za ta rudere placimy, to ciagle cos jej nie pasowalo.Do tego zima zimno, w ogloszeniu ma napisane ze jest ogrzewanie centralne caloroczne haha, stare i zimno zima, nikt tu dluzej nie pomieszka, tylko szkoda mi nastepnych ludzi, ona dobrze wie ze latem moze jej sie uda wynajac, bo nie trzeba palic, ale woda ciagle zimna jest i trzeba chodzic i prosic zeby grzali.

Gość mrowkaatomowka-bee
Do tego dziecko chodzi tu do szkoly, jak nie znajde tu to i tez szkole musze mu zmienic.Do tego mamy tak malo czasu.Wiedzma sie wkurzyla bo jej sie postawilismy i dlatego mamy sie wyprowadzic.Juz oddawna szykamy tu innego mieszkania, ale ciezko, ona o tym nie wiedziala.

Gość Anna7703
I ile za to placisz?

Gość Anna7703
Daj ogloszenia na kazdej znanej Ci stronie ze pilnie poszukujesz mieszkanko! Powodzenia!

Gość mrowkaatomowka-bee
1500zl plus oplaty, prad gaz. Duzo jest ogloszen ale nie tutaj, problem w tym ze tam gdzie sa, bym musiala bardzo wczesnie wychodzic z domu zeby tu dojechac, zawiezc synka do szkoly a potem jechac 4km do pracy.W tym wlasnie mamy problem.

Gość mrowkaatomowka-bee
Mam tu prace a dziecko szkole, wyglada na to, ze jesli nam sie nie uda bede musiala zmienic i szkole i prace.Dzisiaj mam wolne siedze i szukam ofert.Chetnie bym napisala o tym jej ogloszeniu tam gdzie je ma, ale nie chce zeby nas wyrzucila wczesniej, to wredne babsko.