Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shrth

piana na zupie ? dlaczego??

Polecane posty

Gość shrth

słuchajcie ugotowałam zupę i chciałam ją zabielić i zagęścić w jednym. Z wczoraj została mi śmietana 30% więc dodałam mąki i trochę zimnej wody rozmieszałam i wlałam do zupy-zagotowała się a na wierzchu zrobiła się piana ale zupa smakuje normalnie. co to może być? Nadawać się będzie do jedzenia później?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ajjjjkkkkkkkk
śmietanę należy rozcieczac z gorącą zupa aby wyrównac temp a nie odrazy wlewac

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a dupcyć to sie umiesz?
??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość shrth
no dałam jeszcze do niej gorącej zupy i dopiero wlałam-zapomniałam dodać.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×