Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jescze tylko 30 min i...

Zaraz facet wraca z pracy, będzie seks :-P

Polecane posty

Gość ikuyhtgrfedws
wez idz suko nie chwal sie, mnie nikt nie chce ruchac wiec spoertalaj szmato. zastanaiwalas sie ze komus swoimi wychwalankami mozesz przykrosc sprawic? ja np dzis przez ciebie moge popelnic samobojstwo cieszysz sie?

siusiaka to akurat zawsze przed seksem myje bez przesady, że sado moaso ale mi często przy orgazmie ciekna łzy, a drapać też potrafię :-P

18:25 [zgłoś do usunięcia] ikuyhtgrfedws wez idz suko nie chwal sie, mnie nikt nie chce ruchac wiec spoertalaj szmato. zastanaiwalas sie ze komus swoimi wychwalankami mozesz przykrosc sprawic? ja np dzis przez ciebie moge popelnic samobojstwo cieszysz sie? szczerze mówiąc jest mi to obojetne, bo najwyraźniej jesteś niedostosowaną społecznie jednostką, skoro przerasta Cię kulturalna interakcja z drugim człowiekiem

Gość ikuyhtgrfedws
no ale co nas to wszystkich obchodzi jak ty zaspokajasz swoje zwierzece instynkty. ja zaraz zaloze topik o tym ze zaraz bede miec kibel wolny, stary nie wychodzi dlugo bo jakiej sraki dostal, stara go maslanką napasła to sie mu jelita wzdęły i stary sra do rury jak z armaty. ja tez za 30 min jak bede miec wolny kibel pojde sie wysrac, juz sie nie moge doczekac, az mnie kiszka stolcowa kluje z tego podniecenia

Gość ikuyhtgrfedws
kulturalna interakcja buahahaha bo yebne kulturalna interakcja to opowiadanie obcym ludziom o swoim ruchańsku i wsciekliznie macicy oraz znieczulica wobec osob ktore maja gorsze polozenie od ciebie. gratulacje z powodu kulturalnej interakcji nie majacej niczego wspolnego z kulturą idz sie na studia moze jakies wybierz a nie tak siedzisz tylko na chacie i kutasa ciagniesz pasozycie

Gość Gminigliglik
Ha ha ale ci pocisnął ;)

jesteś yebaną leniwą su.ą która czeka na ru..ańsko,kobiety to leniwe dzi.ki ,wymagają tylko wszystkiego od facetów a one wystarczy żeby miały ładne du.y

jestem już 2 lata po studiach, a o moich sprawach opowiadam anonimowo i nie wmawiaj mi , że to ze mną jest coś nie tak, skoro to ty tu wchodzisz i się frustrujesz. Seks jest wszechobecny, obudź się! nikt nie będzie się z tym tematem chował po kątach, żeby Ci się przykro nie zrobiło. i tak, mam gdzieś jak się z tym czujesz, że ja miałam fajny seks. Władowujesz się na mój temat z oburzeniem i postawą roszczeniową i liczysz na jakieś współczucie?

Gość ikuyhtgrfedws
taaa studia z ciagniecia lachy na milion sposobow. sluchaj mnie te twoje aninimowe wypociny nie interesuja bo jestes taka hipokrytka ze sie zaraz zesram zanim kibel mi stary zwolni. wiesz, jak jestes taka odwazna i smiala w tym temacie to opowiedz to nienaonimowo, podpisz sie imieniem i nazwiskiem podaj swoje foto i ladnie propaguj akcję zakonczenia tabu o seksie. prosze, to ja rozumiem, a nie zaprzeczasz sama sobie, chowajac sie pod aninimowoscia. zalosne to jest. a to ze sex jest wszechobecny to jasne, wystarczy na podworko spojrzec, jakies 2 psy sie skutasiły i nie moga sie rozłaczyc hahaha

18:35 [zgłoś do usunięcia] Gminigliglik Ha ha ale ci pocisnął no nie wiem, czy mi pocisnął tym myleniem kultury z pruderyjnością i dopowiadaniem sobie faktów, jakobym miała nic nie robić i tylko siedzieć na chacie, co "wywnioskował" na podstawie tego, że czekam w domu na faceta. taką konkluzją raczej nie zabłysnął, ale może tego nie wyłapałeś

Gość ikuyhtgrfedws
nikomu nie chce pociskac, chce tylko usiwadomic tej biednej kobiecie ze nikogo poza netowymi zboczencami nie obchodzi czy i kiedy i jak ujezdza ona kutasiora swojego gacha. prawie wszyscy to robia, i to co chwile i nikogo to nie obchodzi i tyle po co to piszesz? brak ci kolezanek ktorym mozesz sie pochwalic? to tylko gimnazjalistom stwarzasz zagrozenie zalania klawiatury. tak jak mowie, ja nie mam ochoty czytac o czyis zaspokojonych czy nie potrzebach fizjologicznych. chcesz sie wysrac to idz srac, chcesz sie wyszczac to idź sie odlej, chcesz sie ruchac to sie ruchaj gowno mi do tego i mi nie wyskakauj z tekstem to po co tu wchodze, bo wystarczy ze przeczytam temat na glownym zeby zostac przez ciebie o tym poinformowanym a ja postanawiam cie poinformowac ze mam to w dupie!

cóż...skoro dla Ciebie skończenie studiów to taki wyczyn, to nie będę polemizować w tym temacie dłużej. Fakt, że moje nastawienie do popołudniowego seksu z moim facetem wyklucza w Twoim mniemaniu aktywność na innych obszarach życiowych jak np. edukacja czy praca świadczy tylko o Twojej ciasnocie umysłowej. Wyobraź sobie, że istnieją ludzie którzy potrafią łączyć ze sobą tak "skomplikowane" czynności, jak realizowanie się zarówno na polu naukowym jak i łóżkowym. No ale fakt, jak już wcześniej zaznaczyłeś z autopsji wiedzieć tego nie możesz. Skoro Cię to nie interesuje to najwyraźniej coś z Tobą nie tak, skoro tu sterczysz i się podniecasz ( no tak, jedyna możliwość ;-) ), masochista emocjonalny? A odważna i śmiała jestem we własnym łóżku i przed moim facetem i jak mam ochotę ot mogę sobie o tym na forum napisać, a czy to zrobię anonimowo czy podpisze nazwiskiem i podam pesel to już mój wybór. Nie wiem, gdzie mieszkasz i co się u Ciebie na podwórku wyprawia, ja miałam na myśli chociażby reklamy telewizyjne nawiązujące do seksu, obraź się na producenta i nie kupuj serka Danio, bo do seksu w reklamie nawiązał sprawiając Ci przykrość :-)

normal100% następny imputujący na temat mojego "nic nie robienia" i lenistwa na podstawie fakt, że bzykałam się dziś z facetem? zabawne :-D

Gość ikuyhtgrfedws
huy mnie to boli co ty tu wyposujesz, nie produkuj sie. komunikat zapodany i nie ma sensu wiecej prowadzic tej jatki bo niewyzyta samica zawsze wie lepiej. więc se wiedz ze mi to setką kolo odbytu lata. zadowolona jestes z rezultatu pisania na tym forum? jak ci sie podoba to ze zalozylas se ten topik? sie pochwalilas i co z tego masz? mnie buahaha

Gość ikuyhtgrfedws
aaa i jakie slownictwo sie wynajduje, siedzi to i grzebie po slownikach zeby tylko udowodnic ze jak sie rucha to jeszcze i yntelygentna jest.

18:52 [zgłoś do usunięcia] ikuyhtgrfedws nikomu nie chce pociskac, chce tylko usiwadomic tej biednej kobiecie ze nikogo poza netowymi zboczencami nie a gdzie ja pytałam, "kogo to obchodzi", że poczułeś misję uświadomienia mi tego? to chyba oczywiste, że temat jest dla tych, których to interesuje, jak ty to pieszczotliwie nazwałeś "internetowych zboczeńców". Wchodzisz uświadamiać mnie, a tym czasem sam się nie stosujesz do tego, bo nie będąc internetowym zboczeńcem przyłazisz i najwięcej masz do powiedzenia. Najwyraźniej mój temat ma szerszy target - internetowi zboczeńcy + sfrustrowany abstynent seksualny :-D:-D:-D no i dobrze :-D

"słownictwo wynajduje"? :-D-D:-D:-D:-D nie mierz innych swoją miarą, moje słownictwo jest raczej powszechnie używane, przynajmniej w moim środowisku :-)

Gość ikuyhtgrfedws
a tam , nie piertol. ja widze ze jakas poyebana jestes to ze masz faceta, umiesz grzebac pazurami w slowniku i rzucasz sie na kutasa jak skrzyzowanie padaki z choroba swietego wita to jeszcze nie ejst gwarancja tego ze nie jestes poyebana a ja mam gwarancje tego ze jestes poyebana piszesz na kafe, zakladasz huyne topiki majac na celu podniecic nastolatkow i zboczencow oraz draznic abstynentow. no to wiesz, mow co chcesz , opinia wariatki mnie nie rusza

le skoro dla Ciebie to rarytas i wprawia Cię w deficytowy stan podniecenia to Ci moge jeszcze łaciną wyjechać i to bynajmniej nie tą podwórkową :-P

Gość ikuyhtgrfedws
w twoim srodowisku, no pewnie, klientów masz raczej z gornej polki skoro stac cie na pachnidelka

Gość ikuyhtgrfedws
idz wytrzep se dywan , pozamiataj podworko, zaoraj chodnik przed blokiem, nie wiem, zrob cos ze swoim zyciem a nie gnijesz na kafe kiedys rozlozysz giry a tam z cipska kawa ci wyplynie buahaha

znów gadasz od rzeczy i produkujesz się bez potrzeby, czy ja pisałam cokolwiek o tym, czy się uważam za osobę normalną? jako, że najwyraźniej moje wysublimowane ( ;-) )słownictwo Cię drażni bardziej, niż moje łóżkowe poczynania odpowiem Ci bardziej dla Ciebie swojskim tekstem, parafrazując zapewne znaną Ci i lubianą piosenkę "jestem szalona, uwierz mi" :-P

Gość ikuyhtgrfedws
o ja piertole raczej jestem zalosna,tak wierze ci buahaha

Gość ikuyhtgrfedws
a tak w ogole to mam cie gdzies, ide ogladac plastusiowy pamietnik http://www.youtube.com/watch?v=tTPmo7iwzw0 sentymantalnie mi sie zrobilo, bo ja mam uczucia bo nie mysle cipą czy fujarą. wiec sorry

19:08 [zgłoś do usunięcia] ikuyhtgrfedws w twoim srodowisku, no pewnie, klientów masz raczej z gornej polki skoro stac cie na pachnidelka wow! pachnidełka, luksus jak ta lala posiadać perfumy :-D:-D:-D wiesz co? ja tu może jeszcze troszkę posiedzę, a Ty zrób coś ze sobą - wyjdź do ludzi, poznaj kogoś wartościowego, przekonaj się, że współżyć można z miłości a nie tylko "z klientami",że temat seksu nie musi być przyczyną frustracji i zacznij kochać życie :-)

19:14 [zgłoś do usunięcia] ikuyhtgrfedws a tak w ogole to mam cie gdzies, ide ogladac plastusiowy pamietnik http://www.youtube.com/watch?v=tTPmo7iwzw0 sentymantalnie mi sie zrobilo, bo ja mam uczucia bo nie mysle cipą czy fujarą. wiec sorry no widzisz, mądra decyzja :-) jeszcze tylko musisz się dowiedzieć, że uczucia i seks mogą iść w parze i będzie dobrze :-)

Gość ikuyhtgrfedws
a idz ty tam wiesz co to uczucia hormony sie rozwalają mozg ci rozsadza ja wiem jak jest wiec nie pitol mi tu

19:13 [zgłoś do usunięcia] ikuyhtgrfedws o ja piertole raczej jestem zalosna,tak wierze ci buahaha a na to to odpowiem Ci tyle, że robię to , na co mam ochotę i jestem sobą. jeśli dla Ciebie to żałosne, to raczej nie mój problem zważywszy na fakt, że kompletnie Cię nie znam, a Ty nie znasz mnie. WE mojej opinii żałosna bym była, gdybym robiła i pisała coś wbrew sobie, pod publikę, byleby mnie ktoś o nicku "ikuyhtgrfedws" czy innym nie nazwał "żałosną" Ponadto ja czułabym się żałośnie, gdybym teraz siedziała na jakimś topiku i zawzięcie tłumaczyła jego autorowi, że jego temat mnie nie interesuje :-)

Gość ikuyhtgrfedws
ja goladam plastusia wiec wybacz ale juz dawno mnie nie itneresujesz. plastus to uczuciowy szczery chlopak bez kutasa ani cipy wiec swojski chlop

19:25 [zgłoś do usunięcia] ikuyhtgrfedws ja goladam plastusia wiec wybacz ale juz dawno mnie nie itneresujesz. plastus to uczuciowy szczery chlopak bez kutasa ani cipy wiec swojski chlop tak tak, tak sobie tłumacz. nie bez kozery majty nosi, coś muszą zasłaniać :-P