Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trhuyhytuj

prawiczki mogliby zrobic ze swojego kompleksu atut idac na dziwki i to nie raz

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 11
Masz racje frodo. Niskim kopa na rozped. Jestes tego najlepszym dowodem.

Argen, oczywiście to gdzie Cię uplasował Frodo wywróciło pewnie całe Twoje życie do góry nogami :D Jego podziały nawet z arytmetyczną średnią nie mają wiele wspólnego :D

Gość Zuzanna Amelia & 11
KW - frodo swietnie udowadnia , ze takich trzeba unikac dla wlasnego zdrowia psychicznego. Pomysl tylko: nawet jak bys takiego pokochala to by i tak szybko doprowadzil do tego ze bys go znienawidzila. Przyznam , ze zanim zaczelam czytac frodo to mialam jakies fantazje , ze z niskim moze byc fajnie. Ale frodo skutecznie przekonal mnie ze to bzdura. Dzieki Ci Frodo. Nauczyles mnie ze niskich trzeba tylko kopac.

Zuza - Hahaha myślisz, że znajdzie się jeden debil który się na to nabierze? Taaa frodo zniechęcił do niskich, bo przecież Zuza wcześniej niskich lubiła.:D Daruj sobie, jesteś tylko kobietą, niechęć do niskich dostałaś przy porodzie

Argen, pieniądze tak jeśli mamy do czynienia z takim Loserem czy Ble ble:P Albo rozkapryszona lala ma takie wymagania. Bo z ambicją i pasją nie zawsze idą zarobki w parze, a wiele kobiet to też sobie ceni. A co do reszty się zgadzam, liczy się całokształt. Jednak każdy nieco inaczej go pojmuje. Teoretycznie są niby punktu wspólne, ale ja nie lubię generalizować bo zawsze znajdą się wyjątki. I niekoniecznie tylko nieliczne. Frodo, nie nudzi mi się aż tak bym miała Ciebie karmić:)

Nie wiem, tak jakoś dałem bo w temacie jest mowa o wysokim brunecie 190 cm, a tu znowu mowa o wzroście.

Gość Ada. :-D
Argen może ty nie gustujesz w kobietach i tyle mówisz że seksu nie potrzebujesz to dziwne nie podniecaja cię ładne dziewczyny latem nad jeziorem?

Temat jak temat, pewnie miałby te 12cm więcej było by podobnie. Ostatnio zauważyłam, że pojawiają się posty i tematy całe będące ewidentnie prowokacją, złośliwością skierowaną do osób pokroju Frodo. Albo takie osobniki same wypisują te bzdury by mieć "dowód", ze kobiety są paskudne i tylko wzrost się liczy. Bo naprawdę, niewiele znam kobiet które by miały takie podejście i w dodatku wyrażały by to w tak wulgarny sposób.

ile wy macie lat prawiczki? bo dojrzały mężczyzna potrzebuje seksu a wy jetescie mentalnie chłopcami

myślisz że każda dziewczyna ma chłopaka? nie może podejdź i zagadaj ja np w tamtym roku w wakacje w lipcu byłam sama pojechałam nad morze i poznawałam super chłopaków sami podchodzili też tak zrób

samotnik dlaczego tak zakładasz? Argen to słabo szukasz jade w lipcu nad jezioro pod domki kto chce jechac?xd

Ja mam takie sobie powiedzenie "Na co mam poznawać jakaś dziewczynę skoro z góry wiem, że mogę zostać wyśmiany, zbluzgany i wiem, że może mieć kogoś lepszego".