Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość sdgfgfv

skutki uboczne -psychotropy

Polecane posty

Gość sdgfgfv

Własnie jak w temacie - z jakies 2 m-ce temu narzekałam na sen, generalnie czulam sie jak za szybą, mialam dołek, nic mnie nie cieszyło ani nie bawiło, zero jakiś większych uczuc - owszem sprawialo mi przyjemnosc wychodzenie z domu, mialam jakas tam motywacje, względnie wywiązywałam się z obowiązków, zalezalo mi na pracy. Niemniej jednak wkurzało mnie, ze jestem jakas oddzielona od innych ludzi, sen stał sie coraz krótszy itd. Poszlam do lekarza. Ta stwierdziła depresje, przepisała cital i diphergan. wzielam cital i juz poczulam róznice po 2 dnaich. bylam otępiała, nerwowa, jak wczesniej pomimo krótkiego snu, zasypialam, to teraz zasnac nie moglam, zaczelam miec koszmary, mialam ataki paniki, dziwne objawy fizyczne typu - podwyzszona temp, mrowienia itd. Po 6 dniach odstawilam dziadostwo. od tamtego momentu pojawily mi sie powazne problemy ze snem. nie spalam blisko tydzien., słanialam sie ze zmeczenia a usnac nie byłam w stanie. poszlam do drugiego lekarza, lekarka dała mi trittico na sen. bralam przez 2 tygodnie. poczatkowo malutko i działao ok - udalo mi sie spac nawet przez 8 godzin. potem bylo coraz gorzej. coraz gorsza jakosc snu,zaczelam sie nawet bac zasypiac. motywacja wszelaka spadła do zera, emocjonalnosc tez taka se, zaczelam byc placzliwa. Pojawily sie dodatkowo trudnosci z koncentracją , pamiecia, czasem mam wrazenie, ze jakos dziwnie spogladam na swiat, jakies totalne odrealnienie, mam zaburzeia czucia (!!!) co wczesnije nie było, non stop mam sucho w nosie (a wiem, ze to skutek uboczny); mam pustkę w głowie - gorsza niz przed lekami; nie czuję zmęczenia, ani głodu, czy sytości. no i psycha zrąbana! to nie jest normalne. Wczesniej mi an czyms zalezalo, a teraz mam głeboko w d... Kiedys zyłam z poracy intelektualnej i pisania,t eraz mmam ogromny prblem by sklecic zdanie. Pomocy. czy psychoitropy az tak mogly na mnie zadzialac?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować