Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elly90

co sądzicie o takiej decyzji ?

Polecane posty

Gość elly90

witam, spotykam się z moim obecnym chłopakiem od 9 miesięcy, jesteśmy razem 4 miesiące, znamy się od roku. jest pierwszym chłopakiem, którego traktuję tak poważnie i wiążę z Nim przyszłość, dzieli nas różnica 4 lat, aczkolwiek nie jest do zauważenia, świetnie razem się czujemy, wiele razem przeszliśmy, potrafimy się ze sobą porozumieć i co najważniejsze kochamy się i czuję, że mogę zawsze na Nim polegać, i zawsze będzie mnie wspierał. ja mam 16 lat, On 20. mój dylemat dotyczy rozpoczęcia życia intymnego, co prawda jakieś już tam jest, oboje uwielbiamy całować się nawzajem po całym ciele, w grę wchodzą pieszczoty z jego strony moich miejsc intymnych. jestem dziewicą, a On swój pierwszy raz ma za sobą. chciałabym się z Nim kochać, mam świadomość, że to poważna decyzja, ale również wiem, że seks zbliża ludzi i umacnia związek.

Gość normalnyy popisze
poczekaj jeszcze z rok

Gość Anna7703
Ale masz dziecko problem! Wez sie lepiej za nauke! Ja w Twoim wieku nie mialam takich rzeczy nawet w glowie!

nie musisz na mnie najeżdżać! skoro wszystko Ci przeszkadza to opuść to forum, nikt Cię tutaj nie trzyma. nie interesuje mnie Twoja sytuacja w Twoim wieku, ja mam taką, mam tyle lat i może nie dowierzasz, ale to jest miłość odwzajemniona, a jeśli chcesz dodać kolejną nic nie wnoszącą odpowiedź, to żegnam.

Gość Anna7703
To forum dla doroslych kobiet...

Hej Ty dorosła, to z Tobą facet nie chciał się ożenić? To może najpierw ślub, a potem się za spłodzenie potomka zabierać. Chcesz sprawdzać czy swojego faceta czy był żonaty, taką dziecinadę odstawiasz, a nastolatce mówisz, że z niej dziecko. I kto to mówi.