Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normal100%

mam problem

Polecane posty

po pierwsze to nie miałem młodości bo wcześniej za dużo czasu spędzałem przy komputerze ,rzadko gdzieś wychodziłem miałem mało znajomych,teraz straciłem z wszystkimi wszelkie kontakty ,nigdy nie miałem dobrych kontaktów z dziewczynami,nigdy nie miałem dziewczyny,rzadko gdzieś bywałem tylko telewizja, komputer,gry monotonne życie,teraz mam 19 lat i zrobiłem sobie bilans życiowy i on wyszedł strasznie ,już osoby w wieku 15 lat mają chłopaków albo dziewczyny ,całowali się,chodzili gdzieś i mieli rozrywkowe życie ja miałem 0 takich chwil ,teraz pracuje od pon. do pt. i w soboty i niedziele nie mam się do kogo nawet odezwać,nawet nie chcę mi się gdzieś wychodzić bo po co jak nie masz do kogo? myślę że życie teraz będzie dla mnie trudne i mlodość i szczęśliwe chwile minęły ,sobota i niedziela +to że nie masz znajomych=monotonnia maximum ,nie wiem co z tym zrobić ,żeby te życie jakoś fajniej wyglądało to nie ,przegrałem młodość

Gość aniaaaaaaaaaaaaa
mam to samo, tyle, że mam prawie 18 lat :P

ludzie w tym wieku są całkiem inni mają coś co lubią robić jakąś pasje ,mają chociaż jednego znajomego, i jakoś im te życie idzie

Gość aniaaaaaaaaaaaaa
hmm, no zazwyczaj tak jest. Ja niby mam koleżanki i kolegów, ale nie mam takiej osoby z którą chciałoby mi się gdzieś wyjść, iść się przejść, czy coś w tym stylu. Nawet jak mnie zapraszają na imprezę, to zwyczajnie mi się nie chce z nimi iść :P.

Gość aniaaaaaaaaaaaaa
więc- tak naprawdę nie mam znajomych :D🖐️

bo ty jesteś inna ,po prostu ludzie nie lubią kogoś kto dziwnie się zachowuje ,ja jak jestem gdzieś w grupie to mało mówię ,szczególnie przy dziewczynach i tak naprawdę nie rozmawiam za dużo ,nie wiem w czym jest problem,fobia czy coś ?tu chyba jest coś w mojej psychice co mnie blokuje i tyle