Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżasta ;]

mój chłopak nie lubi minetki

Polecane posty

Gość dżasta ;]

wiec tak... ostatnio z moim chłopakiem rozmawialismy na temat dopragniania poniewaz ja latam przy nim, staram sie zeby było mu dobrze w łózku, robie to co jest dla niego przyjemne no i ostatnio poczułam sie taka niedopragniona, no ze ja tu przy nim latam a on mi nic nie robi... i wszedł temat minetki. robił mi może ze 2 razy. można powiedzieć ze ja nie chciałam aż tak za bardzo ponieważ wiedziałam że to mu aż tak nie smakuje i powiedziałam mu żeby mi nie robił. i przez jakieś pół roku nie robił. no ale spytałam się go czy się brzydzi po prostu bo dla mnie istniało takie wytłumaczenie... ale nie... stwierdził ze mu to nie smakuje po prostu... chce żeby mnie czasami popieścił tam. no ale zmuszać go nie będę ani mówić ze chce. co zrobić? jak mu posmakować? macie pomysły? my zazwyczaj mamy szalone pomysły w łóżku :D może czegoś użyć alby mu smakowało? no nie mam pojęcia... pomóżcie :(

Sa takie zele intymne z durexa do jedzenia owocowe to kup sobie taki nasmaruj swoja pusie i karz mu lizac cipke napewno mu posmakuje :)

Sa takie zele intymne z durexa do jedzenia owocowe to kup sobie taki nasmaruj swoja pusie i karz mu lizac cipke napewno mu posmakuje :)

dopragnienie?:D A co to za słownictwo:D Różni są ludzie, różne charaktery - jeden nie lubi tego inny czegoś innego. Myślę,że nie ma sposobu by smakować dla faceta jeśli teraz nie smakujesz;)Możesz się tam nakremować czy coś ale nie wiem czy to rozwiązanie - możesz dostać uczulenia - jednak to wrażliwe miejsce

Gość dżasta ;]
a wiecie jak to sie dokladnie nazywa? ile kosztuje? gdzie kupic?

Gość kobietka szalona;)
ej kobietko, skoro ty mu robisz loda to niech nie gada tylko robi minetkę egoista. po prostu mu się nie chce. dla mnie też robienie loda było bywa trochę obrzydliwe bo włosy mu się tak naklejają ale kocham i nie narzekam i mam vice versa.

Gość kobietka szalona;)
no może nie obrzydliwe - źle się wyraziłam- tylko jak mi jego włosy łonowe w gardle połaskoczą to mnie na wymioty zbiera... ale się trzymam;D

Gość dżasta ;]
no cio :D nie miałam jakiego słowa użyc :D

chodzi o te zele? Mozna kupic je w rossmanie,naturze,tesco itp. Szukaj szukaj az znajdziesz:) kosztuje ok 20zl. Nawet mu mozesz fiuta tym smarowac konsystencje ma jak kisiel.

Gość kobietka szalona;)
a te żele to są super, my mamy z durexa żel intymny i do masażu, nawilża i nie ma już problemu braku poślizgu. a smak faktycznie owocowy;) i dużo przyjemniej z nim jest. Tylko uważaj na rozgrzewające i poprawiające doznania bo mogą uczulać.

ja mialam zel intymny z oriflame taki czerwony jak go nalozylam to tak mnie pieklo i mrowilo ze musialam szybko pojsc i zmyc to

Gość a pytalas czemu
mu nie smakuje? Moze nie dbasz wystarszajaco o higiene, a do tego chcesz minete po calym dniu bez kapieli (i to mogloby go tlumaczyc) acha i nie uwierze, ze macie szalone pomysly w lozku...

Gość uwielbiam minetki...
i każdej pani robiłem,a jednej w szczególności bo wspaniale przeżywała orgazm,ale niestety w trakcie musiałem oddychać tylko przez usta bo jakichkolwiek by nie używała środków H.I. to zawsze (nawet zaraz po myciu) było czuć zapach starej smażonej cebuli (:)), nawetkupiłem jej specjalny żel -nic nie pomogło:( może trzeba iść do lekarza?

Gość dżasta ;]
ale przecież jeżeli chodzi o higenę no to przeciez nie mieszkam z nim. wiec kapie sie przed spotkaniem z nim... moim zdaniem tu nie chodzi o higene

Gość dżasta ;]
do lekarza :OOO matkooo

Gość GHAH simian raticus 666
Wsadź go w parowozik, a parowozik na drezynę na 4 lewarkach postaw i niech dymi mieląc kółeczkami w miejscu! Gazu na zachód po geld! Niszcząc masą wszystkie blokady, barykady und szlabany!

Gość jsfdfdg
jestes ze wsi?

Gość kjbjh
pisz wprost lesbo ze twoja baba nie "lubi minetki"bo chyba mi nie powiesz ze "twoj chlopak" ma kuciapsko i ze go nie lubi.

Gość dżasta ;]
ja prosze o pomoc a wy tak... :(

Gość kjbjh
to jest naprawde dobre otu: "nie chciałam aż tak za bardzo ponieważ wiedziałam że to mu aż tak nie smakuje" ////taaa.To pokaz mi choc jednego jedynego ktoremu"to smakuje".Ale wy jestescie pieprzniete facetki.No nie moge. Teraz bedziesz go zmuszac jak znam zycie zeby "polubil". Jak on smie !!!!Chyba pedal !!!!

Gość isjimina
Tatełe Zmień na inny model a ty lekarza zmien

Gość kobietka szalona;)
o co ci chodzi kjbjh? dziecko pisz zrozumiale a nie jakis bełkot sprzedajesz

Gość isjimina
"izolda_1982 to już chyba nie polubi dla mnie facet który tego nie robi jest jakiś nie do końca normalny" ale jak baba nie lubi-to moze nie?Przeciez MA PRAWO-co nie-kuciapsko?

Gość kjbjh
szalona-jezeli nie rozumiesz prostego tekstu i to z zaznaczonymi cytatami to mam pytanie-podstawowke juz zaliczylas?Jak nie-to co tu robisz na takim forum?

Gość dżasta ;]
uspokujcie sie...! dla mnie post skonczony a wy co se chciecie co piszcie :D papa