Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .......przesadzacie......

Polak i Murzynka, Arabka, Turczynka? Dlaczego nie ma takich par?

Polecane posty

co?

Gość zaczarowany olowek10000
sa...ale nie w Polsce

gdzie sa?

bo Arabka, Murzynka i Turczynka siedzą w swoim zacofanym kraju i moga co najwyżej nauczyć sie czytać od teściowej albo wyjść na miasto z bratem po zakupy, a nie szukać męża zagranicą no, ale przeciez feministki głupie są i niepotrzebne, co?

chciałbyś ale nic z tego ja się nigdzie nie wybieram, a juz na pewno nie do tych cholernych szowinistów

Gość zaczarowany olowek10000
znam kilku Polakow z murzynkami w UK

Gość styk
Ja widzialem w galerii handlowej w Rzeszowie polaka z piekna egzotyczna dziewczyna. Wszyscy sie na nia gapili, pewnie nie tylko ze wzgledu na urode, ale takze na ten' inny kolor skory'. Inna sprawa, ze on byl elegancko ubrany.

Gość agusia md 810
o tak - koniecznie te przygłupy feministyczne wysłać do krajów arabskich :D np w Somalii KOBIETY zafundują im przymusowe obrzezanie (faceci nawet nie są tego świadkami) a w Iranie szmatom, które podważają naturalny porządek rzeczy i władzę mężczyzn - KOBIETY wymierzają baty na gołe dupy :D buhahahahah - won feministyczne ścierwa do czarnych i ciapatych i wara od Polek :P

Gość da zdrastwuj pabieda
Ten feministyczny przygłup zamiast swej parchatej i tłustej mordy pokazuje na zdjęciach grzybki. Czyżby grzybica pochwy, pyska i kaczych łap??? :D :P

Gość Grzegorz Kleszcz
Z Murzynką bym się nie związał - dla mnie są aseksualne U Azjatek przeszkadzają mi płaskie nosy... Natomiast Mulatki i mieszkanki biało-żólte są super i chętnie bym poznał takąż