Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twinsss

czy macie jakies rady, stres przed ginekologiem

Polecane posty

Gość twinsss

Jutro ide do gina bo znow mam jakas infekcje. Mam mega stesa bo ostatnio bylam z 1,5 roku temu. Ogolnie chodze do lekarzy z usmiechem tylko ten ginekolog. Czy wy dziewczyny chodzicie do gina na luzie? Ja zawsze stres i jakis wstyd, boze i ten fotel w pelnym rozkraczeniu, normalnie tortury :/ Jak sobie z tym poradzic zeby traktowac to na luzie i bez krepacji?

Gość kobietka szalona;)
podbijam. Ja mam 22 lata i dopiero szykuje sie do ginekologa. Masakra...

Gość hjgbjh
Witaj, obecnie już nie mam z tym problemu, ale kiedyś podobnie jak ty się stresowałam i wymyśliłam sobie sposób: kiedy musiałam się rozłożyć na fotelu zamykałam oczy i wyobrażałam sobie że jestem na plaży na wakacjach :) generalnie coś przyjemnego :)

Gość jjdjsdhjasdjadbahbd
Dopóki byłam zdrowa -przezywalam zawsze stres. Jak zachorowałam pomyslałam że mam w d. co lekarz o mnie pomysli, nie mysle o swoim ciele, rozkładam nogi jakbym siadała w kinie, nie mam zadnych mysli ani się nie oceniam. Wizyty mam często i zadnych z nimi problemów.

Gość kobietka szalona;)
ja wolę faceta bo podobno są delikatniejsi

Gość twinsss
kurcze moze tez pomysle o tej plazy :D Ja mam juz mnostwo wizyt za soba. Ciagle zmieniam ginekologow bo albo przeprowadzm albo cos mi tam nie pasi. Ech.. moze lampka wina na odwage :D

nie wiem, ja tam ide na luzie, na pierwszej wizycie tez nie mialam stresa (chodze do faceta)

Gość tak tak lady love wszyscy
wiemy że lubisz się rozkraczać i pokazywać cipe obcym facetom i że sprawia ci to radośc :o

Gość Hmmm, z tego, co ja widzę
Ja stresuję sie przed wizytą u... okulisty. Chodzę tam raz na rok albo dwa i jestem przerażona. Sama bym w życiu nie poszła, jestem wleczona przez mamę. Nie wiem, czemu tak się boję, okulistka jet bardzo miła, moze to ten fotel? Albo budynek - stary, z odłażącą farbą? Nie wiem, ale już dwa tygodnie przed jestem przerażona i nie mogę się na niczym skupić, a w poczekalni serce mi wali i mam zawroty głowy...