Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fikulover

FIKU !!!

Polecane posty

Gość fikulover
a co Cię interesuje w facecie? Co podczas tego pierwszego zagadania musisz zauważyć,żbyś go w jakimkolwiek stopniu wzięła pod uwage?

Gość fikulover
o to mi sie podoba dystans do siebie i nieprzewrażliwnienie na swoim punkcie - ale tego trudno uświadczyć. A Ty masz dysnas do siebie? Kiedyś pisałaś, że facet musi być zaradny. Facet biedny często jest bez pracy, a więc brak mu pewnej zaradności. Gyby inne jego sfery Cię zainteresowały, jak intelekt, spokój wewn., dystans do siebie - to czy wówczas dalej byłąbys nim zaintersowana?

facet bezrobotny nei bedzie posiadał spokoju wewnętrznego, bo bedize czuł się neispełniony i niepewny przyszłości (no chyba że to tylko chwilowe bezrobocie)

Gość fikulover
z tym spokojem wewnętrzym to różnie bywa, Dla kogoś dla kogo świat materialny jest nieważny, brak pracy nie zaburzy jego spokoju, bo to nie ta kategoria. A Ty masz pracę? Uważasz, że w związku/małzeństwie partnerzy powinni się razem dokładać do "życia", czy to tylko na mężczyźnie leży ten obowiązek, a kobieta ma wolną wole w tej sferze?

zaburzy spokój, gdy nie ma za co żyć nie ma spokoju nie mam pracy, dotychczas tylko dorabiałam uważam, że wspołnota finansowa w zwiazku (oczywiscie zaawansowanym związku) to nei tlyko wspólne wydatki ale wspólne gromadzenie funduszy :)

Gość fikulover
tak, słusznie uważasz, to sie rozumie samo przez się. Działając razem w sferze finansowo można osiągnąć więcej, niż w pojedynkę. Zresztą tak jest w każdej sferze heh. Niestety zauważam, że samotność jest chorobą XXI wieku i pełno jest samotnych ludzi, w tym tak myślących jak ty - szkoda tylko,że takie osoby nie mogą na siebie trafić. Igraszki losu. Nie czujesz presji otoczenia na to żeby mieć chłopaka? nie wiem, rodzice, dziadkowie, znajmi, nie mówią Ci czegoś w stylu, ze już czas, albo kiedy kogoś przedstawisz?

w tym momencie mnie to nie rusza :) kiedyś byłam bardziej drażliwa na tym punkcie (może wynikało to z myślenia, ze faktycnie cos jets ze mna nei tka, ze nikogo nei mam :D)

Gość fikulover
a kiedy i dlaczego zmieniło się Twoje myslenie "że coś jest nie tak z Tobą"? Po prostu zmądrzałaś?

Gość fikulover
Jesteś fajną osobą, mam nadzieję,że kiedyś taką spotkam na swerj drodze, ale tak jak pisałem - takie osoby jak Ty często spotyka samotność, bo nie godzą się na prawie-związki, na półśrodki itp. Mam jednak nadzieję, że Ci się ułoży. Pozdrawiam Ciepło, hej!