Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochamJedynieBardzoSzczpupłe

Ubrania kobiet, które kręcą nas facetów [FOTOS]

Polecane posty

Gość slaoertttttttt
to prawdopodobnie postrzał

Gość mierda
Laska z bloga zaje(b)ista, nie pier(d)olcie!!!

Gość KochamJedynieBardzoSzczpupłe
i najważniejsze, że wie jak być kobietą: długie włosy, kobiecy sposób ubierania się, szczupła kobieca figura itp.

Gość e?????????????????
Nie chce mi się czytać co piszecie ale te strony są tak koszmarne. Że to chyba jakaś reklama sklepu. Albo facet ma kompleks 14 latki. Bo w większości to takie właśnie sukieneczki dla dzieci. Ubrane przez duże dziewczynki.

Gość eva88
zawsze facet wybierze kobiete kobieca niz ta w spodniach, ja np kiedys biegalam ciagle na imprezy w sukienkach, dekoldach, szpilkach w celu przypodobania sie ;) powodzenie mialam zawsze, kazdy sie ogladal. teraz jak juz poznalam milosc swojego zycia, nie chodze na co dzien (nie oznacza to ze wcale nie chodze!) w sukienkach tylko w dzinsach i bluzach, od razu zauwazylam roznice w zainteresowaniu mezczyzn moja osoba :) ale za to tylko moj men ma mnie na wylacznosc, ta w sukience i ta naga ;) a wtedy jego zachwyt rekompensuje wszystko..:)

O Matko kochana, mdli mnie już od takich topików, faceci żalą się, że nie maja na co popatrzeć w lecie!!!! Sama mam sporo kobiecych ciuchów ale jak czytam wypowiedzi facetow na kafe to zaczynam miec do tych babskich fatałaszków awersję- NIE MAM OCHOTY BYC OKAZEM, KTÓRY FACECI SOBIE OGLADAJĄ!!!! jestem przede wszytkim czlowiekiem, którego wartość nie lezy w otoczce, kostiumie ale w duszy, charakterze,sercu, umysle. Poza tym- jestem mężatka, mam byc pciagajaca przede wszytkim dla własnego męża a nie dla kazdego faceta! mój mąz uwielbia, kiedy ubieram sie odpowiednio do sytuacji- sukienki np na obiad w restauracji, do teatru itd, wyśmiałby mnie, gdybym na codzienne zakupy zakladala tiulowa spodniczkę i szpileczki! Do facetów, ktorym bark takich widoków (tzn. "kobiecych" kobiet) polecam seriale latynoamerykanskie-tam pełno takich niuń, wystrojonych jak szczury na otwarcie szamba, odstawione na maxa, dalej-mtv, viva i inne stacje muzyczne nachalne pokazujace własnie takie MASKOTKI! Maskotki- a nie kobiety!!! Bo dla mnie kobieta, ktora ubiera sie, zeby oodobac sie wszytkim a nie przede wszytkim sobie to wlasnie maskotka. Dziękuję.

Gość Zuza G
Ja wiem o co autorowi chodzi. Nie każe Wam chodzić tylko w tych sukienkach i 12 cm szpilach! Chodzi o kobiecy ubiór, może być nawet zwykła sukienka do zwykłych płaskich klapek - ale to jest kobiece, bo się odróżnia od facetów! Ja praktycznie zawsze noszę sukienki jak jest ciepło, do tego ładne sandałki albo szpilki na małym obcasie - i wcale nie jest mi niewygodnie, a czuję się kobieco. Do tego długie rozpuszczone włosy, kolczyki, bransoletka, róż na policzkach i wyglądam i czuję się kobieco. Naprawdę niewiele trzeba. A faktycznie większość kobiet chodzi bez przerwy w jeansach, bluzach , i te krótkie włosy... Nic ładnego.

Gość gość

Zdaje mi się, że wśród takich fajnych propozycji wymienić można między innymi www.lejdi.pl/. Kupowałam tam ostatnio kilka letnich ...enek i jestem zadowolona z produktów, jakościowo w stosunku do ceny naprawdę dobrze wypadają.