Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naomiwatta

Udane pierwsze randki, po których faceci z netu uciekają...

Polecane posty

Gość a spalas z nim? ja uwazam, ze
oni sie staraja do momentu, az nie nie dochodza do wniosku, ze panna szybko nie wskoczy mu do lozku, wiec szkoda zachodu i przerzucaja swoje sily na inna, ktora moze sie okazac latwiejszym materialem.

Gość puntorosso
To naprawdę dziwne. A może nie do końca jednak uświadamiasz sobie pewne sprawy...? Tak czasem bywa. Że Tobie się wydaje neutralne, a tymczasem dla drugiej strony ma to inny wydźwięk. Bo czy to możliwe, abyś miała takiego pecha za każdym razem, by trafiać na faceta tego typu? Który nagrywa rzekoma kilka spotkań itd itp

Gość naomiwatta
no własnie ja nie wskakuje do lozka, wiec jesli o to im chodzi to faktycznie powinni zrezygnowac ale, tylko ejden z nixch do tej pory probowal cos tenteges, reszta nie nawiazywala do seksu

Gość puntorosso
Nie mówcie to o łóżku nawet ;) bo ja właśnie zaprosiłam faceta do siebie, na kawę... :D Mam nadzieję, że nie zrozumiał tego jako zaproszenia na seks właśnie :O TO ostatnie o czym teraz myslę:O

Gość naomiwatta
No ale co np moglabym robic odpychajacego? na 100% sie nie narzucam, nie jestem nachalna i powiedzmy ze nie rzucam sie na faceta ,nie wyznaje mu milosci, nie zapraszam na druga randke co moge robic nie tak

Gość puntorosso
Nie mam pojęcia. Sama teraz umawiam się z facetem z netu bynajmniej nie jest pierwszym ...) No , ale takie sytuacje są mi obce, póki co.

jak dla mnie sprawa jest prosta. ja tez tak mialam (co prawda z jednym, ale tylko raz sie umawialam w zyciu), ale przycisnelam delikwenta, to sie okazalo o czym tak naprawde myli:) po przyjacielsku zagaj rozmowe (ja na gg to wyciagnelam:P) i wyciagnij o co chodzi. a ten moj ani slowka nie pisnal wczesniej o zadnym seksie, ani nawet minimalnych podtekstow nie dawal. a prosze, wyszlo szydlo z worka jak sama zapytalam wprost.

Gość Zuzanna Amelia & 11
22:03 [zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu faceic z netu sa jacyś dizwni sami nei wiedza czego chcą, weźmy za przyklad takieog mądralę A ja wroze ze to bedzie Twoj maz....

Gość Przebierający facet
Powiem brutalnie - podobasz się, owszem dlatego zabiegają, do momentu kiedy inna Cię nie "przebije". Takie moje zdanie. Faceci zazwyczaj nie knują intryg, nie mają sekretnego planu, że po 3 dniach zamilkną, ale także nie robią czegoś po nic. Więc skoro zabiegał znaczy był zainteresowany, nie zabiega - ma inny obiekt zainteresowania. A tak de facto Euro się zaczęło, może po prostu interesuje się chwilowo piłką nożną :)

Gość puntorosso
A spalaś... No, ale jak mogła spać z nim na pierwszej randce? A do drugiej nawet nie doszło..

Gość naomiwatta
Moze jestem po prostu do dupy. Teraz to mi az glupio ze na koncu napisalam temu facetowi ze licze ze znajdzie dla mnie czas mimo zapracowania moglam w ogole nie pisac :( i przynajmniej udawalabym ze tez mialam go w dupie

Gość Zuzanna Amelia & 11
naj - potrzebujesz referencje?

Gość puntorosso
Kurcze, ale przecież też nie ma obowiązku i nakazu by co dzień się odzywać. Przynajmniej ja to tak postrzegam. Może facet przystopował celowo, aby zobaczyć Twoją reakcję? Czy się odezwiesz teraz czy nie? Ja tam takich gierek nie lubię, zwłaszcza odkąd przekonałam się, że one źle działają na tych facetów, którym naprawdę na kobiecie zależy. Sądzą wtedy, że dziewczyna nie jest zainteresowana, a oni narzucac się nie będą. No ma to sens. Jak jest u Was? Czy wszelkie kontakty sms on inicjował? a może w dużej większości?

Gość powiedz mu, żeby się wyprowadz
chodzi o seks, jeśli się z nim nie prześpisz, to pisze do innej, która jest chętna, wszystko z tobą w porządku :)

hahha:D a co Ty myslisz, ze malo jest lasek, ktore na na pierwszej randce sie bzykaja?;) poza tym chodzi o to, ze ona nie daje zadnych podtekstow, nie wysyla w rozmowach, smsach erotyccznych sygnalow. facet uznaje, ze trakujte go tylko jak zwyklego kumpla (kobieta uwaza wtedy ze rozwija znajomosc, bo facet jej sie podoba), wiec stwierdza, ze z tej maki chleba nie bedzie i naturalnie ochladza relacje. dokladnie tak mi ten koles powiedzial, uznal, ze nie jestem nim zainteresowana jako facetem,bo nie daje erotycznych podtekstow!

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Wypowiedzi kobiet w tym temacie pokazuja ze w ogole nie znaja, nie maja pojecia o facetach! Przeciez milczacy facet po udanej randce, czy taki ktory zamilkl po paru dniu i wczesniej aktywnosci to jest NORMA u facetow! W ogole nie wiecie nic o psychice facetow. Smutne to.

Gość Zuzanna Amelia & 11
Naj - juz Ci zarezerwowalam miejsce. Wolisz na kozetce czy na fotelu ?

Gość naomiwatta
pytajacy dzentelmen, mozesz sie rozwinac, bo nie wiem o co chodzi...? no głównie on inicjował kontakt smsowy, ja nawet nie zdążyłam ...bo on zawsze pierwszy coś pisał, cały dzień podstekstów seksualnych nie było żadnych, ale on też nic nie sugerował

Gość fkfkkfkf
Twoje smsowanie musi być po prostu nudne. Facet w tym czasie pisze pewnie z trzema innymi, bardziej podniecającymi.

no to przycisnij kolesia od muru, zapytaj wprost co sie takiego stalo, ze nagle nie ma dla Ciebie czasu. podaj kilka wariantow, w tym ten ze nie wykazywalas erotycznego zainteresowania. zobaczysz co odpowie;) tylko szczera rozmowa a Ci odpowiedz, nic wiecej...

naomiwatta Takie sytuacje jak twoja to nie jest nic nienormalnego, rzadko spotykanego. Zobacz ile tematow zalozono na tym forum ktore traktuja o tym problemie, ze facet najpierw zabiegal, wykazywal zainteresowanie a potem nagle znkinal - tak pisaly kobiety. Niestety, ale takie pisanie, swiadczy ze w ogole nie znacie facetow, jak sie oni zachowuja, nie macie pojecia o naszej psychice

Gość puntorosso
dzentelmen chce powiedzieć, że facet może celowo milczy, żeby bardziej emocjonalnie Cię nakręcić, co de facto udaje mu się, na co wskazuje ten temat ;) A skoro jednak on wykazywał inicjatywę to może doszedł też do wniosku, że może narzuca Ci się? Zwłaszcza że byłaś neutralna tylko... Może czeka na Twój ruch? Może tak po prostu, żeby zobaczyć czy jesteś zainteresowana... Ale coś pisałaś, że wspominał, że będzie bardzo zajęty przez dłuższy czas?

do pytajaccy dzenntellmannn, ty to zaden dzentelman a li idiota, ktory nie potrafi opowiedziec na pytanie:o plyta sie mu zaciela.. nie znacie psychiki mezczyzn... nie znacie psychiki mezszczyzn...:o

Sorki ale ja nie musze uczyc doroslych kobiet podstawowych rzeczy o facetach. Wystarczy ze uswiadomilem wam wasza niewiedze. Dla waszego dobra bedzie najlepiej, jesli to same poznacie psychike mezczyzn

Gość Zuzanna Amelia & 11
Fiku - nie zlosc sie tylko bierz go w swoje rece.