Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naomiwatta

Udane pierwsze randki, po których faceci z netu uciekają...

Polecane posty

Gość puntorosso
Kurczę, jakoś ten mój znajomy z netu to całkiem inaczej zachowuje się. Dzwoni do mnie. Ja piszę. Albo oddzwaniam. Albo on. No jakoś tak normalniej jakby te kontakty wyglądają.

Gość a jjaaaa
A może dajcie bardziej naturalne zdjęcia , być może faceci nagle na spotkani widzą inną osobę niż na zdjęciu . Trzeba było nie obrabiać zdjęć :) Nie wiem nie widzę innego wytłumaczenia , skoro są zainteresowani , a potem gdy dojdzie do spotkania rezygnują . Jednym słowem nie są zainteresowani Wami , bo im nie odpowiadacie wizualnie .

Gość Zuzanna Amelia & 11
Fiku - on sie na pewno dostosuje. Masz go w garsci.

Gość puntorosso
Nie pisze się po spotkaniu smsów do kogoś kto nie odpowiada wizualnie.

Gość naomiwatta
a podobno mężczyźni tak nie kombinują i nie bawią się w żadne gierki?!

Gość Zuzanna Amelia & 11
Zapierala sie zaba blota...

Gość naomiwatta
Po pierwsze mialam 8 akutualnych nie przerobionych zdjęć Poza tym on nie przestal się odzywać od razu po spotkaniu po spotkaniu sie odzywal! pare dni, przestal pozniej

Gość a jjaaaa
Nie doszukujcie się drugiego dna bo go nie ma !!! Nie podabacie się im . Nie piszę tego złośliwie tylko ze zwykłego życiowego doświadczenia . Jeżeli facet ucieka po pierwszym spotkaniu , a wcześniej w rozmowie był zainteresowany to znaczy , że kobieta nie spodobała się i tyle. Życie

Gość pytajaccy dzenntellmannn
naomiwatta Ale to nie sa zadne gierki! Przerazajaca jest wasza nieznajomosc psychiki facetow

Gość azazaza
a jak przestaje się odzywać po 2-3 spotkaniach?

Gość Zuzanna Amelia & 11
Naj - schlebiasz mi.

Gość naomiwatta
No tak, czyli jeśli spotkanie było w piątek to w sobote i niedziele mu się podobałam a w poniedziałek już nie. oki

Gość a jjaaaa
Jeżeli jeszcze przez jakiś czas odzywał się , ale unikał spotkania to tylko dlatego , że to porządny typ i głupio mu tak zniknąć bez słowa . Czy wy nie rozumiecie , że jak facetowi zależy to znajdzie was wszędzie i będzie miał czas . Nawet najbardziej absorbująca praca nie jest wstanie go zatrzymać przed pędem do kobiety która mu się podoba . Oczywiście macie prawo myśleć inaczej , tylko szkoda czasu .

Gość puntorosso
Dla podsumowania: a) nie odzywa się, bo ma już inną na oku b) jw + to nie znaczy już nie odezwie się do Ciebie c) po prostu... może jeszcze odezwie się do Ciebie i nie ma innej na oku d) może Cie sprawdza.. na ile Ci zależy... czy Ty się odezwiesz... e) celowo milczy, żeby wezbrała w Tobie fala emocji, żebyś stale o nim myślała, podczas gdy on wie, bo sobie postanowił, że odezwie się danego dnia jakby nigdy nic Z ostatnich smsów waszych wynika, że on napisał, że ma duzo pracy, a Ty go prosisz, żeby gdzieś Cię zmieścił w grafiku. A co pisaliście przed jego stwierdzeniem, że ma duzo pracy itd?

Gość china in your hand
No to zdradź nam te sekrety psychiki męskiej, pytający dżentelmenie. Bo moim zdaniem facet po prostu umawiał się z kilkoma naraz i teraz przeniósł swoje zainteresowanie na inną kobietę.

Gość puntorosso
To on raptem milczy tylko dzisiaj?:O

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Nie jestem mezczyzna? Fiku, nie osmieszaj sie

Gość Zuzanna Amelia & 11
naomiwatta - a ja bym zaryzykowala maila czy sms do niego z prosba o spotkanie lub co najmniej rozmowe i zagralabym w otwarte karty. Skoro przestalas go interesowac to akceptujesz to ale poniewaz zdarza Ci sie nie po raz pierwszy to chcialabys po prostu po kolezensku poprosic go o rade jaki robisz blad abys tego nie powtorzyla przy spotkaniu z nastepnym chlopakiem. Tylko jest jeden warunek takiej akcji - ze zareagujesz spokojnie i przyjmiesz z usmiechem to co powie niezaleznie od tego jak bardzo niemile bedzie to co uslyszysz. Moze bedzie dobry kolega i cos Ci podpowie? Co Ty na to ?

Gość Zuzanna Amelia & 11
Naj - Fiku pytala czy takie lubisz a nie czy masz przed nimi respekt.

Gość a spalas z nim? ja uwazam, ze
Zuzanna dobrze radzi, jedynie podpowiem, ze facetowi bedzie ciezko przyznac prosto z mostu o co chodzi, szczegolnie w cztery oczy. pomoz mu zwerbalizowac jego mysli... pomysl nad paroma wariantami, ktore bedziesz mogla mu przedstawic. w koncu powie, o co chodzi... bo o cos na pewno;)

Gość a spalas z nim? ja uwazam, ze
pytajaccy dzenntellmannn, ze masz fiuta to nie znaczy, ze jestes mezczyzna:D na razie to zachowujesz sie jak 3latek i to jeszcze opozniony w rozwoju:o

Gość lovelisia1978
ok.. j a rozumiem.. al e co powiedziec jak koles m a plany wobe z ciebie i mowi o nich,,,a po sexie pieknym romantycznym raptem znika??? i nie odpisuje n a smsy.,.? kaszna.. al e nacielam sie nie ra z nie dawa