Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirami20

instruktor napisal do mnie

Polecane posty

Gość mirami20

rok temu gdy zdawalam na prawko podobal mi sie instruktor. Zauroczylam sie, mialam fantazje, to podniecenie nim itd minelo troche czasu i napisal do mnie wiadomosc "witam kursantke:)" nie ospisalam - mam chlopaka. I nawet mu to powiedzialam a on zrobil z tego afere, zgadal sie z kumplem ktory go zna zeby dal mu jego nt i niby zadzwonil i pogadal sobie z tamtym czemu do mnie pisze w co osobiscie nie wierze -.- a potem znow napisal i znow nie odp... a niedawno (na fb jest gra, uzyj jednego slowa by opisac...) i napisal ze jestem bystra. Szkoda ze teraz mnie juz nie kreci bo bym do niego moze napisala. Fest.

Gość nzbbbbbbsbnxmmx,
No i co z tego kretynko?🖐️

Gość I konklawe w piekle
ke?!?

Gość FVFVFVETV
a czemu mu loda nie zrobilas w aucie

Gość mirami20
po co mnie obrazacie? Ludzie do cholery co z wami ;/ loda???? buhahha. Ja nie z tych. A w ogole nie wiedzialam ze mu sie spodobalam. Myslalam ze ma mnie w dupie. Nie lubie zmarnowanych szans

nie pisz do niego. skurwiel jebany skoro co se wyobraza, skoro taki z niego "sympatiś" to niech se do swoich kursantow pisze cwel... POZATYM idz do firmy w ktorej pracuje, niech sie dowiedza jakiego mają zboka i go wyrzucą, zrob to.

Gość mirami20
zrobilam nawet z polykiem obiecal ze wtedy zdam ale i tak oblalam :O bo usiadlam na tylnie siedzenie :O

Gość FVFVFVETV
jakbyś mu na prawde obciągnęła to by był zadowolony chyba że gej także głupota wali od ciebie na odległość

Gość mirami20
podszywy ale po co mam isc do jego firmy i po co mam kablowac??? Pewnie wkreca tak kazda :P ma 27 lat skubaniec i wie ze babki na niego leca. Ale mu nie uleglam, nie odp i to moj plus ;) choc glupio mi potem bylo gdy mnie puscil na pasach...

Gość mirami20
ale jak to w zyciu dziwnie sie uklada. Cos jest nieosiaglane a za chwile mam to na wyciagniecie reki a nie moge skorzystac. Dupek ale i tak mam sentyment

Gość jhjkikkkkkkkk
jak ja ci zazdroszcze :( tez bym tak chciala zeby moj do mnie napisl ahhhhhh

Gość mirami20
Idę zrobić kupę. Zaraz przyjdę.

Gość mirami20
podszywy kocham was:)