Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SmutnaBardzo

Podoba mi sie Moja pani doktor..

Polecane posty

podoba mi sie moja pani doktor nigdy wczesniej tak na siebie nie patrzylismy .. nie wiem o co chodzi. ale chyba ma tak juz zostac ze bedziemy patrzec na siebie tylko , bo przeciez nie bede se jej pytac co sie gapisz?.. ale boje sie ze kiedys jak zbada mi klatke piersiowa to serce zaczniej mocniej bic. i co powiem hehe masakra.mam taki sam problem co gdzies dziewczyyna pisala ze podoba sie jej 40letnia kobieta ale nie moze podejsc do niej ...mam to samo w koncu jest lekarzem.. mozliwe ze stwierdzi jeszcze ze jestem psychiczna i tyle z tego bedzie

albo nie wiem.... jak to jest gdy kobieta podoba sie kobiecie...jakie sa sygnaly tego ze mozna w odpowiednim momencie podejsc i porozmawiac..ale ja boje sie ze zostane odrzucona a nie kazdy jest silny psychicznie i wtedy moze byc meka... moze jest jakas kobieta ktora wie jakie to sygnaly sa rozpoznawcze...gdy ktos sie komus podoba... nie wiem jak to napisac nawet,a pani doktor naprawde jest fajna...ale ciezko ja wyczuc.......

nie o taka rade mi chodzi... nie wiem co o tym myslec..ale chcialabym byc blisko niej... nawet bez bliskosci fizycznej