Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala111111111111

czy lubicie bez majtek w mini ?

Polecane posty

Gość mala111111111111

czesc dziewczyny czy tez lubicie delikatnie pokazywac cos niecos facetom bedac w spodniczce? przytrafilo mi sie to wczoraj na imprezie i bylo to naprawde fajne

Gość analnaKasia
Ja czasem też na imprezach pokazuje co nieco i widzę te rozpalone miny facetów gdy przypadkiem rozchylam mini i widzą nagą cipkę :)

Gość analnaKasia
Ja tak chodzę na imprezy- widzę tych napalonych młodych facetów gdy widzą moją cipkę :)

Gość mala111111111111
ja wczoraj rozchylilam nogi a bylam bez majtek i kolezanki maz strasznie sie przygladal i zaczelo mnie to krecic

najlepiej gdzies w knajpce czy sklepie np obuwniczym... mini lekko podwiniete ze widac cipeczke ... i pokazywanie niby przypadkiem...

Gość analnaKasia
kiedyś wyszłam tak z domu do sklepu i schylałam się po coś...wypięłam pupę i kręcilo mnie to patrzenie facetów :)

Gość analnaKasia
i zrobiłam... znowu się nachylałam a oni się ślinili :)

Gość mala111111111111
ja wczoraj tez sie tak przesunelam zeby widzial dokladnie a po paru piwkach rozsiadlam sie tak jakbym byla w spodniach oczywiscie specjalnie super uczucie

Gość mala111111111111
z klasa hahaha spadaj

Gość mala111111111111
boze jaka ty jestes prosta. Jak cos to moglas mowic a nie mogles!

klase kobiety poznaje sie nie po tym czy ma majtki czy nie to tylko jakas czesc calosci kuszenie bez majteczek lub w jakis sexi a do tego ponczoszki mini szpilki jest OK

Pokazywanie cipy, to nie kuszenie Jesteście najzwyczajniej w świecie wulgarne i prostackie...

zalezy kto co lubi dla jednej osoby sex oralny jest nie do przyjecia inni od tego zaczynaja ale coz... ja tam lubie kobiety bez bielizny :-)

Gość Stary Poznański Luj
Widziałem na schodach katedry w Mediolanie czarne kurwiszony sprzedajne bez majtek w mini. Cipy, jak cipy, ale co widziałem to moje!

Gość galoper
Hmm fajny pomysł To taki fajnie dawkowany Erotyzm szkoda że moja żona nie ma takich Koleżanek :) Zdradzić bym nie zdradził Ale popatrzeć Czemu nie A może to też zdrada:)

Nie przepraszaj Alicjo, bo nie pisałem do Ciebie, tylko do tych "wyzwolonych" i nowoczesnych kobiet :P

O to mi właśnie chodziło - prowokacja, to nie to samo, co kuszenie. Kusić i pobudzać można subtelnie.

Gość galoper
Włączyłem wizualizacje I idę spać :) Dobranoc

To podobno nic złego (anal) :P Kiedyś jakąś dziewczynę w pubie zapytałem, jakie to uczucie - seks analny, ona powiedziała, że to tak jakby się cały czas robiło twardą kupę :P

tak chodzą dziwki, dekolt do pępka, mini i bez majtek. Jak dziewczyna jest ładna i ma trochę oleju w głowie to nie musi faceta łapać na gołą cipkę. To sztuczki dziwek i takich paszkwirów, które próbują skupić wzrok facetów na cipce pod mini, bo twarz jak paszkir i tyle. Jak widzę takie laski na imprezach to mi ich żal, faceci takie mają na raz, żenada ogólnie. Ładna dziewczyna przyciąga wzrok, choć nie ma gołej cipki i nie musi ubierać się jak dziwka. Pozdrowienia dla puszczalskich i paszkwirów, te mini to wasz patent na błyśnięcie w towarzystwie i kolejne danie dupy, aż mi was żal ble :-P